kiemelt témák: Mérlegképes könyvelők Könyvvizsgálók Adótanácsadók Vezető állású munkavállalók Vállalkozók

Legfrissebb hírek

Egyéni vállalkozók, evások és katások - elérkezett a bevallási határidő

SZJA

Az egyéni vállalkozóknak és az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyeknek február 27-ig kell benyújtaniuk 2016-ról szóló személyijövedelemadó-bevallásukat. Ez az evások és katások határideje is.

Márciustól gyorsulhat a civil szervezetek nyilvántartásba vétele

JOG

A civil szervezetek működésére és nyilvántartására vonatkozó törvények március 1-jén hatályba lépő módosításai a civilekkel kapcsolatos eljárások gyorsítását és egyszerűsítését célozzák - közölte Madarasi Anna, a Fővárosi Törvényszék szóvivője

Exkluzív ajánlat Önadózó előfizetőknek. Koktélozzunk együtt 2017-ben (is)!

ELŐFIZETŐI HÍREK

Az előző évek sikereinek köszönhetően 2017-ben is megrendezésre kerül a PENTA UNIÓ Zrt.-vel közös szervezésben a 16 kreditpontos KönyvelőKoktél konferencia, melyre 50% kedvezménnyel jelentkezhetnek előfizetőink!

Előzetes az Önadózó márciusi számából - fontos témák, gazdag tartalom

ELŐFIZETŐI HÍREK

Bemutatjuk az Online Beszámoló Űrlapkitöltő Rendszert * A munkába járás költségtérítése * Előleg vagy előre fizetés? * Külföldről történő gépjármű vásárlás áfa vonzata * Évzárás kapcsolt vállalkozások esetén * Társasági adóalap módosítás 2016. II. * IFRS Állami támogatások elszámolása és az állami közreműködés közzététele * A bölcsődei, óvodai ellátás és szolgáltatás adómentességének szabályai * Önálló tevékenységet folytatók adóelőlege * Családi gazdálkodók - közös őstermelői igazolvánnyal rendelkezők adózása * Egyéni vállalkozók, mezőgazdasági őstermelők iparűzési adózása * Cégautóadózás gyakorlati megközelítésben * Utazási költségtérítés az egészségbiztosításban * Garantált bérminimum: mihez kell középfokú végzettség? - Önadózó újság előfizetése 2017. 3-12. hóra 17.850,-Ft - Előfizetés a számlázási és postázási cím megadásával: info@onadozo.hu

NGM: lakóépületek energetikai korszerűsítésére lehet pályázni

ELŐFIZETŐI HÍREK

A kölcsönt a természetes személyek 500 ezer forinttól 10 millió forintig, a társasházak és a lakásszövetkezetek pedig lakásonként 500 ezertől 7 millió forintig igényelhetik. A hiteligényléseket 2017. április végétől lehet benyújtani a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által kialakított MFB Pontoknál.

További híreink »

Olvasói vélemények

 • Tisztelt Adónet.hu Zrt! Hálásan köszönöm a feltöltött pénzmosás elleni szabályzatot, Dr. Szabó Tibor Úr alapos munkáját! Hatalmas terhet vettek le a vállunkról, nagy segítség volt a tennivalók felsorolása is! További jó munkát kívánok!

  Varga Zsuzsanna

 • Gondolkodom az előfizetésen, mert kezd abnormálissá válni MO-n a jogi helyzet. 35 éve vagyok a szakmában, de most semmiben nem vagyok biztos.

  B.L.É.

 • Nagy elismeréssel adózunk az Önadózó szerkesztésével kapcsolatban. El kell mondjam, nagyon sok kiadványt lemondtunk a jövő évtől, de az Önadózót biztosan nem fogjuk, mert nagyon sok értékes információt találunk benne.

  Hochschornerné Strasszer Éva

 • Gratulálni szeretnénk Önöknek, mert nagyon hasznos a fórum és az újság is. Csak ezt az újságot olvassuk és ezt az oldalt használjuk. Az újságba nagyon jók a gyakorlati példák, a fórum rendkívül hasznos, és mindemellett gyors is. Az ügyfélszolgálat elérhető és segítőkész.

  4 Negyed Kft.

 • Köszönet a KIVA-kalkulátorért. Ez az első, ami teljesen érthető és áttekinthető, nemcsak a háttérben számol néhány adatból. Én is valami hasonló levezetést terveztem összeállítani, nagyon köszi, hogy nem kellett. 

  Móczár Magdolna

Rovatok