kiemelt témák: Mérlegképes könyvelők Könyvvizsgálók Adótanácsadók Vezető állású munkavállalók Vállalkozók

Legfrissebb hírek

Adóellenőrzési irányok és tapasztalatok

ART

A legtöbb visszaélés a láncolatos csaláshoz és a fiktív számlákhoz kapcsolódott, a problémás területek a fakereskedelem, a kávé, csokoládé és más élelmiszeripari termékek, szolgáltatások közül a szoftverfejlesztés, az építőipar és a fuvarozás volt.

Kamattámogatott hitel az ültetvényen gazdálkodó, tavaszi fagykárral sújtott termelőknek

TÁMOGATÁSOK

Hektáronként legfeljebb 500 ezer forint összegű kamat- és költségmentes hitelhez juthatnak azok a gazdák, akiknek idén áprilisában fagykár sújtotta ültetvényeit - közölte a Földművelésügyi Minisztérium

Megjelent a Magyar startup kézikönyv - július végéig még 30% kedvezménnyel rendelhető

ELŐFIZETŐI HÍREK

Kiadványunkban a hazai kis és nagyvállalkozásoknak foglaljuk össze a vállalkozás eredményes működtetéséhez és növekedéséhez szükséges szervezési, vezetési, pénzügyi-számviteli, adózási, jogi, munkajogi és munkavédelmi alapokat. Júliusban még 30% kedvezménnyel - 6.930,-Ft + 800,-Ft postaköltséggel rendelhető: info@onadozo.hu

REFA Controller tanfolyam Betekintő óra augusztus 27-én – Belépés ingyenes!

ELŐFIZETŐI HÍREK

Szívesen részt venne egy olyan controller képzésen, ahol valódi szakemberek valódi tudást adnak át, de fél, hogy mégsem azt kapja, amit a képzés leírása ígér? Képzésválasztásához úgy érzi, nem rendelkezik minden információval, kérdései vannak? Itt a lehetőség: tesztelje képzésünket, szerezzen személyes benyomást, tegye fel kérdéseit!

Augusztustól változnak egyes adószabályok

ART

A személyi jövedelemadó (szja) törvényben módosul a kiküldetés fogalma, a munkába járás és a munkáltató székhelyére, telephelyére történő bejárás kivételével annak minősül a hivatali, üzleti utazás. Változások lesznek az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszert (ekáer) illetően is.

További híreink »

Olvasói vélemények

 • Gondolkodom az előfizetésen, mert kezd abnormálissá válni MO-n a jogi helyzet. 35 éve vagyok a szakmában, de most semmiben nem vagyok biztos.

  B.L.É.

 • Köszönet a KIVA-kalkulátorért. Ez az első, ami teljesen érthető és áttekinthető, nemcsak a háttérben számol néhány adatból. Én is valami hasonló levezetést terveztem összeállítani, nagyon köszi, hogy nem kellett. 

  Móczár Magdolna

 • Tisztelt Adónet.hu Zrt! Hálásan köszönöm a feltöltött pénzmosás elleni szabályzatot, Dr. Szabó Tibor Úr alapos munkáját! Hatalmas terhet vettek le a vállunkról, nagy segítség volt a tennivalók felsorolása is! További jó munkát kívánok!

  Varga Zsuzsanna

 • Köszönjük szépen a cafeteria szabályzatot. Egyetlen szaklapot, fórumot sem láttunk, ahol ilyen nagy segítséget kaptunk volna (ideértve a számviteli szabályzatokat is). Örömmel vagyunk az Önök előfizetői. Igazán köszönjük az adminisztrációkkal teli szakmánkban ezt a nagy segítséget.

  Nagy Edit

 • Ebben minden benne van. A többi nyugodtan lemondható!

  T.A.

Rovatok