Gyorskérdés
SZJA - Személyi jövedelemadó

Csapatépítés - és wellness kiemelt üzletkötőknek


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

kt 2014-02-09 07:02:54

Biztosításközvetítéssel foglalkozó kft csapatépítés céljából wellnes-re (al inclusive ellátással) látja vendégül a kiemelt üzletkötőit (vállalkozók) és néhány alkalmazottat. Hogyan lehet itt megúszni az szjat és a járulékot?

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2014-02-09 10:27:22

Sajna sehogy, a nyújtott szolgáltatás az Szja tv. 70.§-a alapján szja köteles és az Eho tv. 3.§-a alapján 27%-os eho köteles. Gyenge jó hír viszont, hogy járulékot nem kell fizetni.
papati

Szakértői hozzászólás

kt 2014-02-13 15:46:34

Abban az esetben, ha a számla a szállásról és a konferenciaterem bérletéről szól...akkor csak a kötelező reggeli után kell megfizetni az adót, ehot? Ténylegesen meetingről van szó, meghívott előadókkal.
A wellnesről mindenki egyénileg kapna számlát...?

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra