Gyorskérdés
ART - Adókötelezettségek, adóbevallás, adófizetés és adóelőleg fizetés, bizonylatok kiállítása, és a nyilvántartás szabályai, adatszolgáltatás, jogkövetkezmények, intézkedések

Egyesület egyszerüsitett törlési eljárással való megszüntetése


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

rapcsaknezsuzsa 2020-04-06 15:49:56

Ipartestület mivel a tagok létszáma 10 fő alá csökkent, és fizetett alkalmazottja, minden eszközét átadta a polgármesteri hivatalnak,kéérte az egyszüsitett törléssel való megszünését. Jelenleg ott tartunk, hogy a törvényszék bejegyezte február 5-től a "megszünt" toldatot.Március 30-tól a "törlés alatt" toldat van bejegyezve. Az a kérdésem, hogy milyen bevallásokat kell elküldenem a NAV felé? A nemleges nyilatkozatot elküldtem a 08-as bevallásról és a 2020 évre a TAONY-t is.Kell-e erre az időszakra mérleg beszámolót beszámolót küldenem?

Témanyitó hozzászólás

Összesen: 0 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra