Gyorskérdés
SZÁMVITEL - Számvitel, könyvelés, könyvvizsgálat

Egyszemélyes Kft-ből Bt


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

gpinter 2020-05-29 15:11:36

Tisztelt Szakértő! A kft. saját tőkéjének összege a jegyzett tőke összege alá csökkent. Mivel a következő két évben nem várható javulás, a társaság bt.-vé alakulás mellett döntött. Kérem, szíveskedjen az átalakulás menetének jelenleg hatályos szabályai megismerésében segítséget nyújtani! Köszönöm előre is a segítségét! Gabi

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2020-05-30 12:47:05

Kedves Gabi,
Megítélésem szerint jelen fórum - a kérdés terjedelmére való tekintettel - nem teszi lehetővé egy átalakulás teljes körű felvázolását. Mindenképp egy ebben jártas kolléga személyes közreműködése ajánlott.
Megértését köszönöm!
papattila

Szakértői hozzászólás

gpinter 2020-06-22 21:52:39

Köszönöm szépen, nem terhelni szerettem volna az oldalt, kicsit másképp kellett volna fogalmaznom. Köszi, hogy hozzászólt. Gabi

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra