Gyorskérdés
MUNKAJOG - Munka Törvénykönyve

Jogviszony, mely nem lett megszüntetve


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

investment 2019-10-30 11:23:08

Tisztelt Szakértő!
Kaptunk egy letíltást egy személlyel kapcsolatban, akire visszaigazoltunk, hogy előttünk ismeretlen, eltelt pár hét és hívtak a vh. irodából, hogy ők úgy látják, hogy az illető hozzánk van bejelentve, 1999. óta. Az OEP-től kért adatszolgáltatásból kiderült, hogy valóban azóta be van jelentve a céghez, közben még egy személlyel kapcsolatban is kiderült, hogy még "munkaviszonyban áll nálunk". Az utóbbi személyről van információnk, ő ugyanis hosszú ideig a cégnél dolgozott, de az előbbi személyről nem tudunk semmit, valószinűleg pár hónapot dolgozhatot a cégnél, de sem az ügyvezető, sem a régebbi dolgozók nem emlékeznek az illetőre, semmilyen munkaügyi dokumentumot nem találtam vele kapcsolatban. Ilyen esetben mi a teendő????

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2019-10-30 19:44:40

Egy 1041-essel le kell a jogviszonyt visszamenőlegesen zárni, amelyhez természetesen be kell szerezni a jogviszony adatait is.
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra