Gyorskérdés
EGYÉB ADÓK - Kisadók, helyi adók, cégautó adó, környezetvédelmi termékdíj, eho, ekho, eva, illeték, vám stb.

Kata mentesség


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

Ditke58 2020-03-25 18:04:17

Tisztelt Attila!
A katás adózok mentesítése a 03.23-n megjelent közlönyben, a 61/2020 1.§. (8) bekezdésében azt jelenti - ugye jól gondolom - , hogy ettől még - aki tud - az dolgozhat, lehet számlát befogadni, kiállítani, csak adót fizetni nem kell? Utólag sem kell mefizetni a járulékot? Sok a kérdés ,kevésbé érthető az infó (legalábbis nekem)
Köszönöm a válaszod.

Témanyitó hozzászólás

kokarda 2020-03-29 13:50:44

Kata mentességgel kapcsolatosan azt szeretném kérdezni, ha valaki 65 éven túl van orvos és egyéb egészségügyi szolgáltatást végez , kieg tevékenységű KATÁS , rá is vonatkozik a fizetési mentesség ? Számomra sem egyértelmű, amit a rendeletben leírtak. Köszönöm szépen a segítséget. Pászti Lászlóné

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra