Gyorskérdés
TÁMOGATÁSOK - Támogatások, pályázatok

Munkahelyteremtő bérköltség támogatás létszám


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

nikkaudit 2020-06-05 11:07:01

Tisztelt Szakértő!

A munkaadó április elején felmondott a munkavállalónak 30 napos felmondási határidővel a koronavirusos helyzet miatt és a munkaviszony május 15.-én szűnt meg. 06.22.-től visszavenné a dolgozót ezzel a támogatással. A Kérelemben a hat havi átlagos statisztikai létszámadatokhoz mit kell beírni? A cégnél 3 fő dolgozott a koronavírusos helyzetig évekig, mindhárman teljes munkaidőben. Április 01.-én 1 fő munkaideje lecsökkentésre került heti 10 órára, 1 fő munkaideje nem változott, a harmadik dolgozó pedig a visszaveendő személy, akinek a munkaviszonya Május 15.-én szűnt meg. A kérelemben szereplő többi létszámadat szerintem rendre 1 fő, 2 fő, 1 fő, 3 fő. Ez helyes így?

Témanyitó hozzászólás

Összesen: 0 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra