Gyorskérdés
TÁMOGATÁSOK - Támogatások, pályázatok

Önfoglalkoztatói támogatás


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

duromarta 2021-06-20 19:44:03

Attila! Alá kell-e írni a támogatási kérelmet és e-papíron úgy csatolni? Ha már aláírásnélkül küldtem el, és aláírva kellett volna várjak hibaüzenetet / ki tudja mikor küldik/ és azt követően küldjem aláírva, vagy nyújtsam be újra, megírva az e-papíron a másodszori benyújtás okát. Biztos járt más is így. Mellesleg a 1818 egész hétvégén nem veszi fel a
telefont. Márti

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2021-06-21 13:40:45

Kedves Márti,
Én aláírattam a vállalkozóval, bár szerintem hitelesített okmány esetében ez teljesen értelmetlen (csak már a hideg levest is megfújjuk ebben az agyatlanná vált világban...). Én várnék, ha nem szabályos a kérelem benyújtása, úgyis üzennek.
pattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra