Gyorskérdés
ART - Adókötelezettségek, adóbevallás, adófizetés és adóelőleg fizetés, bizonylatok kiállítása, és a nyilvántartás szabályai, adatszolgáltatás, jogkövetkezmények, intézkedések

Storno?


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

Libcsi201 2021-05-05 14:14:32

Kedves Papp Attila,
Idén a cég végelszámolását tervezik a tulajdonosok. Van egy 2019-es számla, amit nem fizetett ki az egyik partner Utólag senki nem emlékszik rá pontosan, de valószínű 2* állították ki ugyanarra a szolgáltatásra a számlát, ezért nem került rendezésre. Kérdésem, hogy ebben az esetben mi lenne célszerűbb, stornozni, vagy leírni értékvesztésként. Köszönöm , Eszter

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2021-05-06 05:04:41

Kedves Eszter,
Egyeztetni kell a partnerrel és ennek megfelelően eljárni: ha kétszeres számlázás történt, akkor érvényteleníteni kell a számlát, ha volt szabályos teljesítés, csak a vevő nem volt hajlandó fizetni, akkor vagy behajtják, vagy elengedik.
papattila

Szakértői hozzászólás

Libcsi201 2021-05-06 11:32:12

Köszönöm,

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra