Gyorskérdés
ART - Adókötelezettségek, adóbevallás, adófizetés és adóelőleg fizetés, bizonylatok kiállítása, és a nyilvántartás szabályai, adatszolgáltatás, jogkövetkezmények, intézkedések

Számlázás


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

JUHÁSZ MELINDA 2022-01-13 16:07:15

Kedves Attila,

Vannak számlázóprogramok, amik külön szólnak, hogy éves zárást kell csinálni 2021-re. Van, amelyik meg is csinálja magától. Viszont most látok egy olyat egy ügyfélnél, amelyik nem szólt, nem is csinált semmit, folytatódnak a sorszámok ugyanúgy januárban is. Nincs a sorszámban év egyébként. Ez baj? A január 12 sorszámmal kezdődik.
Köszönöm.
Melinda

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2022-01-13 19:31:49

Kedves Melinda,
Nincs a számlaszám képzésre jogszabályi előírás, következésképp az is szabályos, ha folytatódik a 2021-ben is használt számozás.
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra