Gyorskérdés
AIR - adózó és az adóhatóságok, képviselet, adóigazgatási eljárás, ellenőrzés, jogorvoslatok

Ügyfélkapu megszünése


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

pavikkt 2018-11-13 12:48:21

T.szakértő!
Elnézést, hogy ilyen kérdésem van, de kisebb háború alakult ki a könyvelők között. Igaz, hogy 2019.01.01-től megszünik az ügyfélkapu? Cégkapun keresztül lehet csak beadni a bevallásokat? Újra regisztrálni kell magunkat, de most a cégkapun keresztül? Az EGYKE nyomtatványt már nem lehet használni? Előre is köszönöm válaszukat. Hunfalvi Éva

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2018-11-15 05:39:13

Kedves Éva,
Nem szűnik meg az ügyfélkapu (hogy nehogy megszokjunk valamit:legújabb nevén KÜNY tárhely), csak a cégek vonatkozásában a hatóságokkal való kapcsolattartás (így pl. a bevallások benyújtása) átterelődik a cégkapura. Érdemes figyelmesen átolvasni a NAV által a napokban a tárhelyre kiküldött tájékoztatót.
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra