Gyorskérdés
MUNKAJOG - Munka Törvénykönyve

Utólagos Tiszteletdíj számfejtése


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

csicsinke 2021-09-15 12:22:37

Tisztelt Szakértő!
Alapítványi Kuratóriumi elnök tiszteletdíj utólagos számfejtésében szeretnénk állásfoglalást kérni. Adott egy Alapítvány , aki megalakuláskor a Létesítő okiratban belefoglalta , hogy díjazásban nem részesülnek. Ezt utólag módosították,hogy legyen és készült róla Taggyűlés , viszont a bíróság nem fogadta el nekik a bejegyzést, mert rossz nyomtatványon küldték be. Ezt utólag újra beküldték, a bejegyzés még nem történt meg , ezt visszamenőleges hatállyal fogják . A kérdésünk arra irányulna, hogy mivel még nincs meg a bejegyzés, csak Taggyűlés , ennek alapján hivatalosan és visszamenőlegesen leszámfejthetem -e az Elnök tiszteletdíját , vagy csak amikor már a bejegyzés megtörtént hivatalosan.
Válaszát előre is megköszönve !

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2021-09-15 12:30:42

Álláspontom szerint a tiszteletdíj a taggyűlési [...]

A szakértői válasz teljes tartalma bejelentkezés után tekinthető meg.

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra