Gyorskérdés
JOG - Polgári jog, gazdasági jog, cégjog, civil szervezetek

Végelszámolás


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

nagyfne2 2020-03-18 07:37:44

Tisztet Szakértő!
Végelszámolás befejezéséhez közeledik egy régi mezőgazdasági szövetkezet./2020.08.08/ 3 éve/.Van még egy ingatlan amit még nem sikerült értékesíteni. kb.10.M.
Van- e valamilyen lehetőség ha nem sikerül az ingatlant eladni a tagok közötti felosztástól. Senkinek sem kell az ingatlan.51 fő a létszám bonyolult lenni ennyi szerződést írni.Cégbíróságtól halasztást kérni kb.1 évre még?/Gondolom hogy ez nem lehetséges/ Mit lehet tenni hogy a földhivatalnál az ingatlan a szövetkezet nevéről le kerüljön? Köszönettel: Nagy Ferencné

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2020-03-19 19:37:49

Kedves Nagy Ferencné,
Ismereteim szerint nincs lehetőség a 3 éves időtartam meghosszabbítására. Értékesítés hiányában sajnos az lesz a következmény, hogy az 51 fő válik résztulajdonossá. Egyéb ötletem nincs :(
papattila

Szakértői hozzászólás

nagyfne2 2020-03-19 20:26:00

Kedves Pap Attila!
Köszönöm szépen a válaszát.

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra