Gyorskérdés
ART - Adókötelezettségek, adóbevallás, adófizetés és adóelőleg fizetés, bizonylatok kiállítása, és a nyilvántartás szabályai, adatszolgáltatás, jogkövetkezmények, intézkedések

Végkielégítés


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

gogazkft97 2020-10-21 07:51:53

Kedves Attila!
Végelszámolás alatt lévő cégben az eddigi ügyvezető a végelszámoló. A tevékenységét részmunkaidőben látta/látja el. Jogszerűen lemondhat-e a neki járó végkielégítésről? Ha igen, mi szükséges hozzá? Nagyon köszönöm a segítséget! Móni

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2020-10-21 19:28:42

Kedves Móni,
Ismereteim szerint az Mt. 85.§-a alapján lemondhat róla. Írjon egy ilyen értelmű nyilatkozatot, esetleg írja bele azt is, hogy mindezt a végelszámolás eredményes befejezése érdekében teszi.
pattila

Szakértői hozzászólás

gogazkft97 2020-10-22 06:32:08

Attila, mint mindig, hálás köszönet! Móni

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra