Gyorskérdés
SZÁMVITEL - Számvitel, könyvelés, könyvvizsgálat

Webáruház


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

Masterpckft 2020-01-14 11:50:55

Tisztelt Szakértő úr!
Egy számítástechnikával foglalkozó Kft. webáruházat szeretne üzemeltetni 2020-ban, a fejlesztést 2019. év utolsó hónapjaiban kezdte meg. A dizájn tervezést külső szolgáltató végezte, aki számlát állított ki, a programozást külsős szakember végezte egyszerűsített foglalkoztatás keretében, az egyéb adminisztrációs munkákat a Kft. saját dolgozói végezték a munkaidejükben, ezekről a munkaórákról elkülönített nyilvántartást vezettek. A webáruházat fordulónapon még nem aktiválták, a fejlesztés 2020-ban is folytatódik. A számviteli elszámolásban szeretném a segítségét kérni. Milyen könyvelési tételeket alkalmazunk 2019-ben, majd a fordulónapon, végül hogyan aktiváljuk a szellemi terméket 2020-ban?

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2020-01-14 19:11:08

2019-ben befejezetlen termelésként kell készletre venni, önköltségi áron T2-K58 [...]

A szakértői válasz teljes tartalma bejelentkezés után tekinthető meg.

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra