30% bevezető kedvezménnyel megjelent az Egyéni és társas vállalkozók kézikönyve 2012

KKV

Nyomtatás
Forrás: MTI

Vállalkozás Univerzum - az egyéni és társas vállalkozóknak jellemzően mindenhez érteni kell. Hogyan változott a vállalkozói környezet 2012-ben? Ezt járjuk körbe legújabb kézikönyvünkben. Most 30% bevezető kedvezménnyel 4.830,-Ft + 990,-Ft postaköltség: összesen 5.820,-Ft.

Részlet a könyvből:

Lépjél be a Vállalkozás Univerzumba! Szemlélgesd először a távoli csillagokat. Napjainkban sokan,jómagam is, az egyik legfényesebben ragyogót, Steve Jobs Univerzumát szokták méregetni – a Földkerekség valaha élt legnagyobb vállalkozóinak egyike volt. Mozgalmas és kudarcokat sem nélkülöző vállalkozói pályája csúcsán ő a következőket tudta: verbuválj négyezer mérnököt, add ki nekik a munkát, mit és hogyan tervezzenek, fejlesszenek,gyártasd le a produktumot, és add el. A nagyságrendet – de a minőséget is jelzi a négyezres szám - itt már valóban a Vállalkozás Univerzumok centrumában vagyunk. Ezek az energiák, méretek és távolságok lenyűgözőek.
 
Látszólag úgy tűnik, mi a Vállalkozás Univerzumba annak perifériáján, a magyar szegletében tudunk belépni,  működni, és innen,  a távoli messzeségből figyelhetjük a centrumragyogó csillagait is.  A Vállalkozás Univerzum azonban nem így működik. Ahogy a világegyetemben is párhuzamos univerzumok milliárdjai léteznek – úgy a Vállalkozás Univerzum a mi személyes univerzumunk  – csak tudnunk kell megtalálni, és belépni. A belépéssel – mint amikor  a 14 milliárd évvel ezelőtti ősrobbanásban  az anyag, a tér, és az időmegszületett – úgy alakul ki a mi személyes Vállalkozás Univerzumunk, amelyben az addig a kívülről korlátos személyes energiáink, képességeink felszabadulnak,rajtot vesz az idő, megnyílik vállalkozásunk előtt a tér, csak ki kell tölteni. A saját Univerzumunkból szemlélve egyáltalán nem zavaró a más, párhuzamos Univerzumok létezése.  Kedvtelésből figyelhetjük őket – és ők is bennünket – de nem zavarjuk egymás köreit.
 
A könyvben leírjuk a Vállalkozás Univerzumot, számba vesszük magyar szeglétének külső meghatározóit. 
 

VÁLLALKOZÁS UNIVERZUM
Egyéni és társas vállalkozók kézikönyve 2012 - (Ára: 6.900,-Ft.) Most  30%-os bevezető kedvezménnyel: 4.830,-Ft + 990,-Ft postaköltség: összesen 5.820,-Ft. Kiadó: Adónet.hu Zrt. Szerző: dr.Szabó Tibor Megrendelés: info@adonet.hu
 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra