7 szoftvertipp, melyekkel biztonságosabbá tehetik a HR folyamatokat

MUNKAJOG

Nyomtatás
Forrás: L-SOFT

Az L-Soft összeszedte, milyen előnyei lehetnek a szükséghelyzetben és azt követően a webes szoftvereknek. A PIRAMIS™ programjainak bevezetését a minimum 100 fő munkavállalót foglalkoztató vállalatok számára ajánljuk. http://www.lsoft.hu/7-szoftvertipp-a-jarvanyhelyzetre/

7 szoftvertipp, melyekkel a járványhelyzet alatt és azt követően is egyszerűbbé, sőt, akár biztonságosabbá is tehetik a HR folyamatokat 

Feloldják a szigorú járványügyi intézkedéseket, a gyárak újra indulnak, és mi végig gondoljuk, mit tanultunk az elmúlt hetek kényszerhelyzete miatt, mi az, mit érdemes megtartanunk?

Ez kérdés adta az ötletet ahhoz, hogy összeszedjük, milyen előnyei lehetnek a szükséghelyzetben és azt követően a webes szoftvereknek. Biztonságosabbá tehetjük kollégáink számára a megkerülhetetlen adminisztratív folyamatokat? Meg fog lepődni… 

1 szoftvertipp, a webes munkaidő-rögzítés: otthonról dolgozó kollégák rögzíthetik egyszerűen a jelenléti adataikat, a munkahelyszíneken dolgozóknak sem kell egymás után jelenléti íveket kézbe venni. Ez a szoftver ezáltal csökkentheti a fertőzésveszélyt is, illetve megkönnyítheti ennek a mindennapos, rutinszerűnek számító folyamatnak a kezelését. 

= PIRAMIS MUNKAIDŐm

2. szoftvertipp, a webes szabadságtervezés és szabadságigénylés: a szabadságuk igényléséhez, engedélyeztetéséhez kapcsolódó folyamatokat kezdeményezhetik a kollégák távolról, akár a mobiltelefonjukról is. Ismét csak kikerülhető a személyes kontaktus, nem kell szabadságos tömböket kitölteni, és aláíratni. 

= PIRAMIS SZABADSÁGom

3. szoftvertipp - fizetési lapok online: a webes önkiszolgáló HR szoftver segítségével eljuttathatjuk havonta a fizetési lapokat a munkavállalókhoz, ők bármikor megnézhetik akár a mobiltelefonjukon is a bérükhöz kapcsolódó információkat. Nem kell nyomtatni, átvetetni, csökkentsük a fertőzésveszélyt!

= PIRAMIS BÉRem

4. szoftvertipp: könnyen elérhető, valós idejű webes vezetői lekérdezések: így juttathatják el a szabad formátumú listázóban kialakított, testre szabható lekérdezéseket a középvezetőknek, topmenedzsmentnek ezzel a szoftverrel. Folyamatosan változó jogszabályi környezetben vagyunk, tegyék könnyen elérhetővé és valós időben lekérdezhetővé a foglalkoztatási, bérpolitikai döntésekhez szükséges információkat!

= PIRAMIS VEZriport

5. szoftvertipp - az adminisztratív és szerződésinformációk a munkavállalóknak: a webes önkiszolgáló HR szoftverrel az adminisztratív és szerződésinformációit juttathatunk el egyszerűbben a munkavállalóhoz! A munkáltató ezáltal továbbra is megfelelhet a GDPR elszámoltathatóság elvének is.

= PIRAMIS ADATaim

6. szoftvertipp - nyilatkoztatás egyszerűen: ebben a szükséghelyzetben felmerült az újranyilatkoztatás kérdése, vagy mert egyébként is évente több alkalommal nyilatkoztatnak? Ezzel az önkiszolgáló webes megoldással áthidalhatják a szükséghelyzetet, illetve továbbra is fenntarthatják a megszokott gyakorlatot. Emellett a kollégák otthonról is követhetik a cafeteria juttatásaik kifizetéseit. 

= PIRAMIS NYILATKOZATaim

7. Szoftvertipp - távoli elérés biztosítása: a munkatársak távolról otthonaikban, webes felületen tölthessék ki a nyilatkozataikat, jelenthessék be adatváltozásaikat. Csökkenthető a személyes kontaktusok száma.

= PIRAMIS CAFEm

További információ a PIRAMIS önkiszolgáló HR megoldásokról: https://bit.ly/3cxEeNx

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra