Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket ("cookie"-kat) használ. Bővebben

Elfogadom   Elutasítom

Hírek

   

Januártól 200.000 forint állami támogatásra pályázhatnak a civil szervezetek

TÁMOGATÁSOK

Egyszerűsített pályázati rendszer keretében 200.000 forint állami támogatásra pályázhatnak januártól azok a civil szervezetek, akik éves bevétele nem haladja meg az 5 millió forintot, valamint két évre visszamenőleg érvényes pénzügyi mérleggel rendelkeznek

K+F versenyképességi és kiválósági együttműködésre jelent meg pályázat

TÁMOGATÁSOK

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 350 millió forint, maximum 1500 millió forint lehet, támogatási kérelmek benyújtása 2018. október 26-tól 2018. november 7-én 12 óráig lesz lehetséges

Új pályázat a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztésére

TÁMOGATÁSOK

A támogatott projektek keretében olyan témák feldolgozására kerülhet sor, mint például az időskori munkaerőpiaci aktivitás erősítése, a digitalizációból és automatizációból, a változó készségigényekből fakadó kihívások kezelése

Inkubációs szolgáltatások fejlesztésének támogatására lehet pályázni

TÁMOGATÁSOK

A mikro-, kis- és középvállalkozások 5 és 300 millió forint közötti összegre nyújthatnak be támogatási kérelmet, a megvalósításra rendelkezésre álló időtartam tevékenységtől függően legfeljebb 12 vagy 18 hónap.

Érdekképviseletek pályázhatnak a jogszerű foglalkoztatás támogatására

TÁMOGATÁSOK

A program kiemelt célja, hogy a munkavállalók és munkáltatók, illetve ezek képviseletei szakszerű, naprakész, ingyenes jogi segítséget vehessenek igénybe a jogszerű foglalkoztatás és a jogkövető, jogtudatos magatartás érdekében

Új hitelprogram kkv-k technológiai korszerűsítésére

TÁMOGATÁSOK

A hitel szeptember 10-től igényelhető az MFB Pontokon keresztül. A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, hogy a vállalkozásoknak olyan finanszírozási segítséget nyújtson, amely lehetőséget teremt korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztésre.

Az építőipari cégek technológiai korszerűsítését szolgáló pályázat szeptemberben ismét megnyílik

TÁMOGATÁSOK

A korszerűsítést szolgáló pályázat a kis és a közepes vállalkozásokat segíti, ahol a foglalkoztatottak száma 10 és 250 között mozog. A vállalkozások minimum 50 millió forint, maximum pedig 1 milliárd forint támogatást kérhetnek, többek között építőgépekre, állvány rendszerekre és az új eszközökhöz szükséges informatikai háttér beszerzésére.

Ősszel folytatódik az elektromos járművek megvásárlását támogató program

TÁMOGATÁSOK

Augusztus végével átmenetileg lezárul, de októberben egyszerűsített feltételekkel újranyílik az elektromos járművek megvásárlását támogató népszerű pályázati lehetőség, amelynek részleteit később teszik közzé - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

Beadhatók a támogatási kérelmek a Pest megyei piacok fejlesztésére

TÁMOGATÁSOK

A támogatásra a főváros vonzáskörzetében fekvő Pest megyei települések és a 10 ezer főnél népesebb Pest megyei városok pályázhatnak.

Újra lehet pályázni kkv. innovációs támogatásra

TÁMOGATÁSOK

A vállalkozások szerdától adhatják be az igényeiket 5-30 millió forint vissza nem térítendő támogatásra, eszközbeszerzésre és szoftverbeszerzésre.

Újabb munkahelyteremtő pályázatot hirdet a PM kkv-knak

TÁMOGATÁSOK

A pályázati felhívás keretében a kkv-k továbbra is új eszközöket, gépeket szerezhetnek be, illetve a támogatási összeget ingatlanvásárlásra vagy bérleti díjakra is fordíthatják (tárgyi eszközökhöz, épületekhez kapcsolódóan). A pályázati időszak július 23-től szeptember 10-ig tart.

Szeptemberben Digitális jólét hitelprogram indul a kkv-knak és startup vállalkozásoknak

TÁMOGATÁSOK

Szeptembertől 0 százalékos, legfeljebb 200 millió forint összegű uniós forrású hitelt igényelhetnek digitális fejlesztéseikhez a kis- és közepes, illetve startup vállalkozások - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

AM: népszerűek a vidékfejlesztési pályázatok

TÁMOGATÁSOK

Az élelmiszeripari beruházásokra is túljelentkezés volt, ezért az ősszel újabb 50 milliárd forintos keretre jelentetnek meg pályázatot

Agrárkamara: június 19-ig módosíthatók az előzetes ellenőrzés alapján hibás egységes kérelmek

TÁMOGATÁSOK

A Magyar Államkincstár (MÁK) az idén is előzetesen ellenőrizte a benyújtott egységes kérelmeket, amelyek hibáiról, hiányosságairól értesítette a gazdálkodókat

Társasházak: május végéig igényelhetik a téli rezsicsökkentést

TÁMOGATÁSOK

A társasházak többsége már igényelte a lakásonként járó 12 ezer forintos juttatás jóváírását a fogyasztói közösség földgáz-folyószámláján, de sok jogosult még nem nyújtotta be az igényléshez szükséges kérelmet.

MFB: már online is igényelhető a lakossági energiahatékonysági hitel

TÁMOGATÁSOK

Május 7-től online is be lehet adni kérelmet a nulla százalékos kamat mellett elérhető lakossági energiahatékonysági hitelre a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) weboldalán (www.mfb.hu)

NGM: kétmilliárd forintos pályázat bölcsődei és óvodai konyhafejlesztésre

TÁMOGATÁSOK

A pályázatokat az ebr42 önkormányzati információs rendszeren keresztül a Magyar Államkincstárhoz kell benyújtani legkésőbb július 5-ig.

Az év ökoturisztikai létesítménye helyett Az év ökoturisztikai élménye címmel lehet pályázni

TÁMOGATÁSOK

A pályázat május 31-én zárul, a jelentkezőket két fordulóban bírálják el. A nyerteseket várhatóan szeptember végén hirdetik ki. A jelentkezők az FM és az MTÜ honlapján olvashatják el a pályázat benyújtásához szükséges tudnivalókat és az értékelési szempontokat.

Megjelent az FM iparfejlesztési pályázata

TÁMOGATÁSOK

A fa, papír, üveg, műanyag és fém hulladékok, elhasznált gumiabroncsok, akkumulátorok és elektronikus berendezések gyűjtését és hasznosítását végző vállalkozások pályázhatnak

NGM: megjelent a Pest megyei kkv-k telephelyfeltételeinek javítását segítő pályázat

TÁMOGATÁSOK

A támogatás célja a helyi vállalkozások üzleti környezetének javítása, meglévő telephelyek átalakítása, modernizációja és bővítése, illetve a nem megfelelő telephelyek kiváltása új telephely, vagy új épület építésével. A támogatási kérelmeket május 21-étől lehet beadni.