Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket ("cookie"-kat) használ. Bővebben

Elfogadom   Elutasítom

Hírek

   

Új eszközbeszerzésre pályázhatnak a kkv-k Pest megyében

TÁMOGATÁSOK

A vállalkozások a támogatásokat új eszközök beszerzésére igényelhetik, például gyártósor, gépsor, informatikai eszköz vásárlására, termékek tárolására, illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszközökre. A támogatási kérelmeket február 20-án reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.allamkincstar.gov.hu oldalon.

Júliustól vehető igénybe a gyermekvállalási támogatás és a kamattámogatott hitel használt lakásokra

TÁMOGATÁSOK

Július elsejétől lehet igényelni a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) kamattámogatott hitelét használt lakás vásárlásához is, valamint a július elseje után született gyerekek után igényelhető a gyerekvállalási támogatás

Esettanulmány támogatási csalásról - meg nem valósított technológiai fejlesztés

TÁMOGATÁSOK

A "Deutériumcsökkentett víz újfajta előállítási technológiájának kifejlesztése" elnevezésű projektre 200 millió forintos támogatást nyertek el, amelynek felét a kft. a lehívta és a vele szerződött cégeknek utalt át anélkül, hogy azok a gyártáshoz szükséges berendezéseket, szoftvereket leszállították volna.

PM: megjelent a minőségi adatszolgáltatásra ösztönző önkormányzati pályázat

TÁMOGATÁSOK

A jó adatszolgáltató önkormányzatok támogatására vonatkozó pályázati kiírás a kormany.hu honlapon érhető el.

Pályázat civil szervezetknek

TÁMOGATÁSOK

A kiírás szerint a civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására fordítható, úgynevezett összevont pályázatokra 2019-ben 3,5 milliárd, míg a helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatására pedig csaknem egymilliárd forintot különítettek el.

Megjelent a Pest megyei kkv-k eszközberuházásait támogató pályázat

TÁMOGATÁSOK

A vállalkozások a támogatásokat új eszközök beszerzésére igényelhetik, így például gyártósor, gépsor, informatikai eszköz vásárlására, termékek tárolására, illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszközökre. A pályázaton gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, valamint információs technológia-fejlesztések is elszámolhatók. A támogatási kérelmek február 20-tól nyújthatók be.

Újraindul a konvektorcsere-pályázat

TÁMOGATÁSOK

A pályázat a költségek 60 százalékát fedezheti, egy háztartás vagy magánszemély legfeljebb 750 ezer forint támogatást kaphat.

Nagyobb arányú visszatérítést kapnak idén a támogatott agrárbiztosítást kötő gazdák

TÁMOGATÁSOK

A kifizetések december 15-én indulnak, a mezőgazdasági biztosítások díjtámogatását a Magyar Államkincstár (MÁK) intézi.

Új vállalkozásra pályázhatnak fiatalok és álláskeresők

TÁMOGATÁSOK

Az érdeklődők a www.ginop519.hu oldalon keresztül férhetnek hozzá a már élő régiós előregisztrációs felületekhez a hamarosan induló képzésekre

PM: már pályázhatnak a nonprofit szervezetek a pénzügyi tudatosság erősítésére

TÁMOGATÁSOK

A pályázati kiírás és adatlap a www.kormany.hu, a pénzügyekért felelős államtitkárság aloldalán érhető el. Az érintetteknek 30 napjuk van a pályázatok elkészítésére, illetve benyújtására.

Jogosultan támogatásigénylés - túlárazással

TÁMOGATÁSOK

Úgy kaptak összesen 306 millió forint európai uniós és magyar állami támogatást hűtőházak építésére, hogy a beruházást papíron jelentősen túlárazták. Az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat

Vállalkozóvá válási támogatására lehet pályázni

TÁMOGATÁSOK

A programok sikeres megvalósítása eredményeként mintegy 5200 fiatal és 2600 30 év feletti álláskereső nyer majd el támogatást az újonnan alapított vállalkozás indításához és az első éves működéséhez.

Egészséges munkahelyeknek szóló pályázatot hirdet a Pénzügyminisztérium

TÁMOGATÁSOK

A pályázatra december 15-ig két kategóriában - a 100-nál kevesebb dolgozót, illetve a 100-nál többet foglalkoztató - vállalkozások pályázhatnak.

December 1-jével bővül a csok

TÁMOGATÁSOK

Még az idén, december 1-jével megnyílik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsön igénylésének lehetősége a kétgyermekes családok számára

Három új vidékfejlesztési pályázatot hirdetett meg az agrártárca

TÁMOGATÁSOK

A pályázatok az élelmiszer-feldolgozás és a borászat, az ökológiai gazdálkodás, valamint a kiskérődző-tejágazat támogatását szolgálják

Újra igényelhető a szőlő szerkezetátalakítási támogatás

TÁMOGATÁSOK

A szőlőültetvények áttelepítése és fajtaváltása mellett ez év őszétől lehetőség nyílik a meglévő szőlőültetvények támberendezéseinek megújítására is

Lehet pályázni háztartási nagygépek cseréjére

TÁMOGATÁSOK

Újraindul az Otthon melege program novemberben, hétfőtől lehet pályázni hűtőgépek, fagyasztó készülékek, mosógépek, illetve mosó-szárítógépek cseréjére.

Pályázati lehetőség kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatására

TÁMOGATÁSOK

A program elsődleges célja, hogy javítsa a gyermekek napközbeni elhelyezését biztosító szolgáltatásokhoz való hozzáférést. A támogatás mértéke gyermekenként legfeljebb havi 40 ezer forint lehet, és a támogatás összege nem haladhatja meg a szülő által fizetett személyi térítési díjat.

Új vidékfejlesztési pályázatok jelentek meg

TÁMOGATÁSOK

A pályázatok az élelmiszer-feldolgozás és a borászat, az ökológiai gazdálkodás, valamint a kiskérődző-tejágazat szerkezetátalakításának támogatását szolgálják

Újra lehet pályázni az elektromos autók vásárlásának támogatására

TÁMOGATÁSOK

A magánszemélyek, gazdasági társaságok, önkormányzatok október 29-én 8 órától adhatják be a pályázatot a vissza nem térítendő támogatásra a www.e-mobi.hu honlapon.