A BREXIT hatásai a kereskedelmi forgalomra

ÁFA

Nyomtatás
Forrás: Önadózó | Szerző: Fekete Antal

Címkék: Brexit


E cikk keretében – fő vonalakban – azt kívánjuk bemutatni, hogy a megállapodás nélküli Brexitnek milyen hatásai lesznek/vannak a nemzetközi kereskedelemre, vagyis a Magyarország és az Egyesült Királyság közötti árukereskedelemre. Milyen áfa szabályokat kell alkalmazni?

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

SEGÉDLET ONLINE SZÁMLÁZÁSHOZ KISVÁLLALKOZÓKNAK 

A pdf formátumban letölthető kézikönyv pontról pontra bemutatja, mit kell tennie a kisvállalkozónak ahhoz, hogy megfeleljen az új számlázási szabályoknak – amelyeket július 1-től minden vállalkozásnak kötelező alkalmaznia. A kézikönyv ára magában foglal egy 30 napos jogi tanácsadás szolgáltatást is korlátlan számú kérdés lehetőségével, ennek keretében a szerző dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonos konzultáció keretében válaszol a számlázással és a vállalkozás működésével kapcsolatos kérdésekre, szükség esetén segít az online számla regisztrációs lépések elvégzésében is. Ára: 25.400,-Ft - Megrendelés: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/segedlet-online-szamlazashoz-kisvallalkozoknak-231


Vissza az előző oldalra