A Könyvelés jövője - avagy a digitális könyvelő 2.0 Konferencia

Forrás: Önadózó

Digitális könyvelő konferenciasorozat keretében ismét bemutatunk könyvelőknek olyan programokat, ami munkájukat gyorsabbá, hatékonyabbá teheti. A kormányzat turbó fokozatra kapcsolt a digitalizáció terén. Válts te is és ismerj meg néhány lehetőséget! 2018. június 26. 9.00-15.00 óra. Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, 1097 Budapest, Könyves K. krt. 12-14. Részvételi díj:16.000,- Ft / Fő + ÁFA. Egy cégtől 2 vagy több fő együttes jelentkezése esetén 12.000,- Ft/ Fő + ÁFA. További információ, jelentkezés: https://www.digitaliskonyvelo.hu/konferencia/

Digitális könyvelő konferenciasorozat keretében ismét bemutatunk könyvelőknek olyan programokat, ami munkájukat gyorsabbá, hatékonyabbá teheti. A kormányzat turbó fokozatra kapcsolt a digitalizáció terén. Válts te is és ismerj meg néhány lehetőséget! 2018. június 26. 9.00-15.00 óra. Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, 1097 Budapest, Könyves K. krt. 12-14. Részvételi díj:16.000,- Ft / Fő + ÁFA. Egy cégtől 2 vagy több fő együttes jelentkezése esetén 12.000,- Ft/ Fő + ÁFA. További információ, jelentkezés: https://www.digitaliskonyvelo.hu/konferencia/
 
A könyvelői munkával szemben számos új kihívást támasztanak az ügyfelek, a hivatalok és a digitális rendszerek fejlődése. Növekszik a hivatali adatszolgáltatás mennyisége, egyre rövidül az idő az adatok feldolgozására és beküldésére – sőt a jövőben már az online számlázási folyamatokkal az adatok megjelenése előtt döntéseket kell hozni. Ezzel egyidejűleg nő az igény az ügyfelekben is folyamataik nyomon követésére, tervezésük és üzleti döntéseik támogatására. Meggyőződésünk, hogy ezeknek a kihívásoknak digitális eszközök alkalmazása nélkül nem lehet megfelelni, ezért konferencia sorozatot indítottunk a témában, melynek első állomása 2018. február 6.-án volt a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban.
 
A digitális megoldásoknak a könyvelés világába történő megjelenése a könyvelők munkáját is egyre könnyebbé teheti, azonban még mindig kevés az vállalkozó kedvű, aki egy kicsivel több utánajárást követően sokkal kevesebb erőbefektetéssel tudná végezni munkáját.

Az időhiány vagy az ismeretlentől való félelem mellett természetesen további okok merülhetnek fel, mellyel érdemes közösen foglalkoznunk.
 
Konferenciánkra összegyűjtöttük Nektek, hogy milyen további lehetőségek vannak a számlák rögzítésétől egészen a beszámoló készítéséig a teljes könyvelési folyamatra. Előadóink nemcsak a fejlesztő cégektől érkeznek, hanem a jogi háttér feltárásával is próbálunk segítséget nyújtani abban, mire is kell figyelni egy új alkalmazás bevezetésekor, használatakor.
 
Legyél Te is úttörő a digitális könyvelők világában, mellyel mind a saját, mind pedig az ügyfeled munkáját MEGKÖNNYÍTHETED!
 
Időpont: 2018. június 26. 9.00-15.00 óra
Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
 
Részvételi díj: 16.000,- Ft / Fő + ÁFA
Egy cégtől 2 vagy több fő együttes jelentkezése esetén 12.000,- Ft/ Fő + ÁFA
 
További információ, jelentkezés:  https://www.digitaliskonyvelo.hu/konferencia/

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra