Adókedd Debrecenben

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Az Adókedd következõ elõadás 2008. február 05-én kedden, 14,00 órai kezdettel, az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága debreceni központi ügyfélterében (Debrecen, Faraktár u. 29/c.) kerül megrendezésre.

ÖNADÓZÓ - az adózók lapja.  Adó - Tb. - Számvitel. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Elõfizetési díj 2008-ra még 11.756,-Ft. Elõfizethetõ: info@onadozo.hu  Önadózó, a nélkülözhetetlen munkatárs!

***

A hagyományoknak megfelelõen február hónapban is megrendezésre kerül az Adókedd.

Az elõadások kedden, az adóhivatal munkatársai által, a leginkább aktuális témákban kerülnek megtartására, annak érdekében, hogy az adózók minél szélesebb köréhez tudjunk naprakész, a gyakorlatban is jól hasznosítható információkat eljuttatni.

A következõ elõadás 2008. február 05-én kedden, 14,00 órai kezdettel, az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága debreceni központi ügyfélterében (Debrecen, Faraktár u. 29/c.) kerül megrendezésre, melynek témái a következõk lesz:

- Az egyéni vállalkozók 0753-as számú bevallásának (a személyi jövedelemadóról, a járulékról, az egyszerûsített közteherviselési hozzájárulásról, az egészségügyi hozzájárulásról és a különadóról a 2007. évre) kitöltése, beadása.

- Az ellenõrzési szakterület tapasztalatai a bevallások kitöltésével kapcsolatban.
Elõadó: GLANT CSABA – Ellenõrzési szakigazgató

Az „ADÓKEDD”-re minden érdeklõdõt várunk.

APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága

Forrás: www.apeh.hu

Önadózó

***

KÖNYVELÕK KÉZIKÖNYVE
Ára: 9.900,- Ft + postaköltség. Szerzõk: az Önadózó újság szerzõi. A könyv hagyományos nyomdai elõállítású, terjedelme 576. oldal. Kiadó: ADÓNET.HU Zrt. A könyv kereskedelmi forgalomba nem kerül. www.kezikonyvek.hu M E G R E N D E L É S: info@onadozo.hu  


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra