Áfa-mentes termékimport vámfizetéssel

ÁFA

Nyomtatás
Forrás: Önadózó | Szerző: Fekete Antal

Címkék: termékimport


Az áfa-törvény szabályai szerint többnyire áfa-mentes az a termékimport, ami vámmentes, természetesen, nem minden vámmentességre terjed ki az adómentesség, ezeket a tényállásokat az áfa-törvény részletesen szabályozza. E cikkben egy olyan, a kereskedelmi gyakorlatban gyakran előforduló, és az importálótól meglehetősen felelősségteljes magatartást elváró ügyleti modellt mutatunk be, amely vámfizetéssel járó, de áfa-mentes termékimport.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 10-12. hónapra 5.880,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra