Aktuális előfizetői információk - hamarosan hosszabbítjuk az Önadózó előfizetését

Forrás: Önadózó

Előzetesen tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy október 25-én az e-mail címükre meg fogjuk küldeni az Önadózó 2022. évi előfizetési számláját, mellékelve majd hozzá egy értékes ajándékcsomagot is. Így tehát nem kell külön megrendelni a jövő évi előfizetést. Kérjük az eddig nem jelzett esetleges név és címváltozásokat bejelentését a lentebbi elérhetőségeinken, vagy a www.onadozo.hu oldalon belépés után elérhető Önadózó Fiókban

Ha a változásokat korábban már jelezte részünkre, akkor most ismételten már nem kell. 

A megküldendő számlánk közvetlenül is kinyomtatható lesz majd a www.onadozo.hu oldalon regisztrált Önadózó Fiókból is, így papíralapú számlaként is kezelhető majd. 

Ezen számlával érvényesíthetők majd a mérlegképes, adótanácsadói, adószakértői kreditek is a 2021-ae továbbképzési évre. 

A számlát kiegyenlítheti majd bankkártyával is.

A print és online (elektronikus) szolgáltatásokat is magában foglaló újság előfizetési díj 2022. év 1-12. hónapra 26.964,-Ft. 

Az Önadózó előfizetői csomagja keretében előfizetőinknek 2022-ben is ingyenesen biztosítjuk a számviteli szabályzatokat, GDPR csomagot, pénzmosás elleni szabályzatokat, a krediteket, kérdés-válasz szolgáltatást.

Ha a számlával, szolgáltatással, Önadózó honlapon belépéssel, fiókkal kapcsolatban kérdése, észrevétele van kérjük jelezze az alábbi elérhetőségeinken:
Telefonon: 06 30 158 8787
Interneten: https://www.onadozo.hu/irjon-nekunk-3
E-mailben: info@onadozo.hu

Tájékoztatjuk arról is, hogy megjelent, és már meg kellett kapnia az Önadózó októberi számát, tartalma megtekinthető itt: https://www.onadozo.hu/lapszamok/2021-10/

Kérjük az előbbi elérhetőségeinken jelezze, ha a lapszámot, vagy korábbit nem kapott volna meg, és pótoljuk. 

Önadózó

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra