Az Év Könyvelője Verseny – 2012

Forrás: Penta / Önadózó

Csoda, hogy az ügyfelek tekintélyét a könyvelők nehezen tudják kivívni? Hisz, mi magunk sem ismerjük el a szakmánk nagyjait! - Jelentkezzen most! Legyünk büszkék szakmánk kiválóságaira, emeljük együtt a könyvelő szakma presztízsét!

Szomorú látni, hogy sok régi szakma presztízsét tették tönkre az elmúlt 20 év gazdasági és morális változásai. Még szomorúbb felismerni, hogy legtöbb esetben a szakma képviselői nem hogy megvédték volna, harcoltak volna a mundér becsületéért, de inkább felgyorsították ezeket a negatív folyamatokat. A könyvelők őrlődnek a vállalkozások felé támasztott adminisztrációs elvárások és a tulajdonosi érdekek között. Míg pl. Burgenlandban a Buchhalterin köztiszteletben álló személy, a határ innenső oldalán a könyvelő által végzett munka csak „nyűgös teher” a vállalkozások szemében.

Minden szakma felel a saját megítéléséért, a világban elfoglalt helyéért: a könyvelőkről alkotott kép nagyban rajtunk, könyvelőkön múlik!

Bár nekünk, könyvelőknek, még nincs egységes szakmai képviseletünk – de addig is tehetünk magunkért, a szakmánk presztízséért. Ezért fogott most össze a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Könyvelőiroda Vezetők Klubja, a PriceWaterhouseCoopers Kft., az Önadózó Kiadó, a Penta Unió Oktatási Centrum Zrt. és a 13 legjelentősebb könyvelő-szoftver fejlesztő.
Vegyen részt Ön is a könyvelő társadalom első nyilvános megmérettetésében! Állítsunk fel együtt objektív mércét! Sorolja be magát, ha kíváncsi rá, hogy áltag feletti tudással rendelkezik-e!

Az Év Könyvelője Verseny – 2012

Nevezzen be Ön is ebbe az izgalmas szakmai kvízjátékba és öregbítse hírnevét!

A Dr. Futó Gábor (tb szakértő),Dr. Herich György (Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete)ésDr. Sallai Csilla (Könyvelőiroda-Vezetők Klubja)által összeállított fifikás könyvelő-teszt megoldásával Önnek is sok izgalmas és problémás szakmai kérdésnél eshet le a „tantusz”!
-         Érjen el a teszten legalább 60%-ot és vegye át oklevelét a szakma gurujától!
-         Legyen Ön a legjobb - és vállán fogja hordozni egy évig az egész szakma, megismeri a világ: sajtómegjelenések, jobb és több ügyfél és nyerjen akár fél millió forint értékű szakmai nyereménycsomagot!

Kattintson a versenyre a további részletekért: Az Év Könyvelője

Egyszerű és díjmentes jelentkezés

Célunk, hogy minél több kolléga kapjon lehetőséget ebben a nívós szakmai versengésben – ezért a részvétel a szakmai támogatóknak köszönhetően díjmentes!

Ne maradjon ki!!! Jelentkezzen be a versenyt lebonyolító Penta Unió könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező éves továbbképzésére és a továbbképzés alkalmával töltse ki az első forduló izgalmas tesztjét!

Az egyes tesztekre és az értékelésre nem kerül felvezetésre a kitöltő neve, mivel biztonsági kódszámmal látjuk el azokat. Az adatokat bizalmasan kezeljük, titoktartási kötelezettséggel: az Ön eredményeihez más nem férhet hozzá!

Jelentkezzen most!>>

Legyünk büszkék szakmánk kiválóságaira, emeljük együtt a könyvelő szakma presztízsét!

Dr. Sallai Csilla és az Önadózó csapata

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra