Elindult a könyvviteli szolgáltatók minősítési és minőségbiztosítási rendszere a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál

Forrás: MTI

Címkék: mérlegképes könyvelők


Amennyiben a szakmai minősítésen megfeleltek a jelentkezők, 2 éven keresztül viselhetik a minősített könyvviteli szolgáltató címet. A cím – amellett, hogy szakmai rangot jelent –támpontot nyújt a gazdálkodóknak is a megfelelő szakmai partner kiválasztásában.


A "Magyar Könyvvizsgálói Kamara által minősített könyvviteli szolgáltató" cím elsődleges célja, hogy kiemelje a minőségi munkát végző, magas szintű szaktudással rendelkező könyvelőket és könyvviteli szolgáltatókat. Emellett a minősítés a számviteli feladatellátás magyarországi színvonalának emelését is megcélozza.

A könyvvelői szolgáltatások piaci szereplői és a gazdálkodók körében is igény lépett fel arra, hogy olyan módszereket találjanak, melyek a minőségi szolgáltatást nyújtók munkáját helyezi előtérbe. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a szakmai társszervezetekkel és a könyvelés és ellenőrzés terén gyakorló szakemberek csoportjaival együttműködve dolgozta ki, hogyan lehet egy a magas színvonalon dolgozó könyvviteli szolgáltatókat átfogóan értékelő mércét kialakítani. Fontos szempont a pozitív megkülönböztetés, a követendő példák kiemelése, a jó teljesítményt nyújtók elismerése. Az önkéntes minőségbiztosítási rendszer garanciája egy szakértői testület háttérmunkája, mely a minősítő kérdőívek szakmai értékelését végzi.

Amennyiben a szakmai minősítésen megfeleltek a jelentkezők, 2 éven keresztül viselhetik a minősített könyvviteli szolgáltató címet. A szolgáltatás leírását és a minősítő kérdőívet az érdeklődők a kamara honlapján érhetik el.

A cím – amellett, hogy szakmai rangot jelent –támpontot nyújt a gazdálkodóknak is a megfelelő szakmai partner kiválasztásában.

SEGÉDLET ONLINE SZÁMLÁZÁSHOZ KISVÁLLALKOZÓKNAK 

A pdf formátumban letölthető kézikönyv pontról pontra bemutatja, mit kell tennie a kisvállalkozónak ahhoz, hogy megfeleljen az új számlázási szabályoknak – amelyeket július 1-től minden vállalkozásnak kötelező alkalmaznia. A kézikönyv ára magában foglal egy 30 napos jogi tanácsadás szolgáltatást is korlátlan számú kérdés lehetőségével, ennek keretében a szerző dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonos konzultáció keretében válaszol a számlázással és a vállalkozás működésével kapcsolatos kérdésekre, szükség esetén segít az online számla regisztrációs lépések elvégzésében is. Ára: 25.400,-Ft - Megrendelés: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/segedlet-online-szamlazashoz-kisvallalkozoknak-231


Vissza az előző oldalra