Hatékony segítség az ügyfélkapus, cégkapus üzenetek feldolgozásához!

Forrás: SkyCont | Szerző: SkyCont

Címkék: cégkapu


Ha úgy érzi, hogy túl sok időt tölt a cégkapus tárhely üzeneteinek bogarászásával, akkor mutatunk egy olyan megoldást, amivel mindez automatikussá tehető, megspórolva akár napi több órát! Ráadásul november végéig Önadózó előfizetőknek külön kedvezménnyel! Ügyfélkapus és cégkapus üzenetek automatizált feldolgozása könyvelőknek: SkyCont

Hatékony segítség az ügyfélkapus, cégkapus üzenetek feldolgozásához!

Önnel is előfordult már, hogy a tárhelyen megbújt egy fontos üzenet a sok általános visszaigazoló üzenet között?

Vagy hogy napi több órányi munkával tudta csak letölteni, cégenként szortírozni és arhiválni a bevallásokra érkező elfogadó nyugtákat és egyéb értesítéseket?

Ismerős az a helyzet, amikor be kell lépnie számtalan tárhelyre, és egyenként végignézni, hogy milyen üzenetek érkeztek?

Mutatunk egy automatikus, szoftveres megoldást, ingyenes kipróbálási lehetőséggel, ráadásul november végéig az Önadózó olvasóinak külön kedvezménnyel!

Az ügyfélkapus, cégkapus üzenetek kezelése minden könyvelőnek jelentős adminisztratív terhet jelent. Értékes munkaórák mennek el vele, amiket sokkal hasznosabban is fel lehetne használni! Nem is beszélve az ősz hajszálakról, amiket az üzenetek letöltögetése, keresgélése okoz!

Sokunknak már a gondolattól is görcsbe rándul a gyomrunk, hogy be kell lépni a tárhelyre. Vélhetően Ön is érzett már hasonlót, de ha nem, valamelyik kollégája egészen biztos...

 

Erre nyújt megoldást egy új program, amivel az üzenetek kezelését lehet automatizálni!

Akár az ügyfélkapura, akár a cégkapura érkezett, a SkyCont nevű alkalmazás Ön helyett kezeli az üzenetet! Ráadásul akár több ügyfélkapus belépéssel is használható!

SkyCont így spórol meg Önnek is értékes órákat:

● beállítható, hogy melyik üzenettel mit csináljon,

● a beállításnak megfelelően letölti az üzenetet, vagy csak emailes riasztást küld róla, hogy biztosan ne vesszen el, 

● a letöltött pdf-eket címzett cégek szerint csoportosítva menti az Ön gépére, a megadott mappákba

● használható szerveren is, így a megosztott mappákban az egész iroda elérheti a letöltött üzeneteket,

● akár automatikus futtatásra is beállítható, így a reggeli munkakezdésre már minden új üzenet fel van dolgozva,

● csv-be gyűjti a megadott összes ügyfélkapu összes tárhelyének üzeneteit, így nem kell egyesével végigbogarásznia, hogy hova mi érkezett.

 

Na de tényleg helyettem belép a tárhelyre, végignézi az üzeneteket, és letölti, amit le szeretnék tölteni?

Tényleg. Mindezt úgy, hogy csak el kell indítani, aztán SkyCont teszi a dolgát. Mint ahogy teszi a dolgát közel ezer céget könyvelő irodánál, vagy majd száz külön ügyfélkapus belépést használó könyvelőnél is, naponta többezer üzenet elemzésével, letöltésével, rendszerezésével.

Ha mindez hihetetlenül hangzik, akkor a legegyszerűbb, ha próbára teszi! A kéthetes, teljesen díjmentes próbaidőszak alatt úgyis elválik, hogy Önnek is annyit tud-e segíteni, mint a többi könyvelőnek, akik már SkyContot használják az üzenetek kezelésére!

Ráadásul ha november végéig jelentkezik a próbaidőszakra, akkor az éves előfizetés mellé az Önadózó olvasójaként plusz egy ingyenes hónapot is kap!

A jelentkezéshez, és a kedvezmény bezsebeléséhez kattintson ide! Ne feledje, csak november végéig él a plusz egy hónap! 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra