Hozzászólásom az elektronikus számlázásról szóló vitához

ÁFA

Nyomtatás
Forrás: Önadózó | Szerző: dr. Szabó Tibor

Címkék: elektronikus számla, e-számla


A NAV a napokban közzétett egy tájékoztatót az elektronikus számlákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról. Az Önadózó honlapon közöltük is. Egy olvasónk kifogásolta, hogy miért teszünk közzé téves tájékoztatásokat - mert szerinte a NAV tájékoztatás téves. Azért tettük közzé, mert a NAV álláspontja akkor is viszonyítási pont, ha esetleg nem értenénk vele egyet.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

INGYENES JOGSEGÉLYVONAL ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK! 

A koronavírus-járvány miatt az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol, az ügyfélkód megadásával elérhető telefonon: 30 3787 637 – e-mailben: office@drszt.hu Fizessen elő az Önadózóra most májustól decemberig 15.960,-Ft-ért - és máris igénybe veheti az Önadózó Jogi Segélyvonal szolgáltatást, és minden továbbit: Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra