Idén is lehet pályázni az Európai Vállalkozásfejlesztési Díjra

KKV

Nyomtatás
Forrás: MTI

Május 26-ig hat kategóriában, legalább két éve működtetett programokkal jelentkezhetnek vállalkozások, civil szervezetek, önkormányzatok és állami szervek

Az idén is keresi az ország legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásfejlesztési programjait a Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közösen az Európai Bizottsággal (EB); az Európai Vállalkozásfejlesztési Díjért május 26-ig hat kategóriában, legalább két éve működtetett programokkal jelentkezhetnek vállalkozások, civil szervezetek, önkormányzatok és állami szervek - közölte a szaktárca.
 
Az ITM közölte: az EB által 2005-ben alapított verseny célja a vállalkozóvá válást és a vállalkozások mindennapjait megkönnyítő kezdeményezések megismertetése annak érdekében, hogy azok nemzetközi szinten is példával szolgálhassanak.
 
Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj kategóriái a vállalkozói (üzleti) szellem javítása, befektetés a vállalkozói kompetenciák fejlesztésébe, üzleti környezet fejlesztése, vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése, zöldgazdaság és az erőforrások hatékony felhasználása, vállalkozás a társadalmi esélyegyenlőségért.
 
A nevezés két kiválasztási szakaszban, nemzeti és európai szinten zajlik. A magyarországi szakmai zsűri két projektet juttat tovább a nemzetközi fordulóba. A legkreatívabb és leginspirálóbb vállalkozásfejlesztési program az Európai Zsűri Fődíját nyeri el. A díjátadó ünnepséget az Európai KKV Közgyűlés részeként rendezik meg ősszel, az eseményre a nemzeti forduló mindkét továbbjutója meghívást kap.
 
A díj történetének eddigi legnagyobb magyar sikerét a Gazdagmami Kft. érte el 2014-ben. A cég akkor elnyerte az európai fődíjat, és a "Vállalkozói kedv ösztönzése" kategóriában is győztes lett.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra