Inkubációs szolgáltatások fejlesztésének támogatására lehet pályázni

Forrás: MTI

Címkék: Kkv


A mikro-, kis- és középvállalkozások 5 és 300 millió forint közötti összegre nyújthatnak be támogatási kérelmet, a megvalósításra rendelkezésre álló időtartam tevékenységtől függően legfeljebb 12 vagy 18 hónap.

Megjelent a Vállalkozói és ipari inkubációs szolgáltatások fejlesztésének támogatása című pályázati felhívás, melyre mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak október 17-től, a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében - közölte Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. 
 
A rendelkezésre álló keretösszeg 3 milliárd forint. A támogatásból lehetőség nyílik többek között vállalkozói inkubációs program, illetve ipari inkubációs szolgáltatást célzó programok kidolgozására, azok továbbfejlesztésére, valamint akár infrastrukturális fejlesztésre is. A mikro-, kis- és középvállalkozások 5 és 300 millió forint közötti összegre nyújthatnak be támogatási kérelmet, a megvalósításra rendelkezésre álló időtartam tevékenységtől függően legfeljebb 12 vagy 18 hónap. 
 
A pályázati felhívás elsődleges célja olyan inkubációs tevékenységet folytató szervezetek támogatása, amelyek szolgáltatásaik fejlesztésével hozzájárulnak az új vállalkozások fejlődéséhez, továbbá képesek együttműködni más inkubátorokkal. Fontos, hogy összehangolt együttműködések valósuljanak meg egy adott régió nagyvállalatai, kis- és középvállalkozásai, szakképzési centrumai, valamint mérnökképzést biztosító felsőoktatási intézményei között, és hosszú távon fenntartható együttműködések szülessenek a vállalkozásokat támogató háttérinfrastruktúra biztosítására - emelte ki az államtitkár. 
 
Hozzátette, kiemelt törekvés továbbá, hogy a felhívás együttműködésre ösztönözze a gazdaság szereplőit, az inkubációs szolgáltatás következtében ösztönzően hasson új vállalkozások létrejöttéhez.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra