Iratminták, szabályozások közgyűlések, taggyűlések megtartáshoz

JOG

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Az Önadózó az előfizetői részére ingyenesen elérhetővé tette ezt a szabályozást, amely nélkülözhetetlen a taggyűlések, közgyűlések elektronikus, vagy távolléti megtartásához.

Elkészítettük azokat az iratmintákat, amelyek a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben feltétlenül szükségesek a gazdasági társaságok szabályszerű működéséhez, a taggyűlések elektronikus úton történő megtartásához, a tagokkal való e-mailes kapcsolattartáshoz. Ezek elkészítése egyébként április 11-től minden ügyvezető kötelezettsége. A Segédletben megadjuk a 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet magyarázatát, az ügyvezetői döntéshozatal feltételeit, és bemutatjuk az AVDH szolgáltatás működését és használatát.

Letöltés a WEBÁRUHÁZ / SZABÁLYZATOK menüből (előtte lépjen be előfizetőként, és így nem lesz fizetős): 

SEGÉDLET ÉS IRATMINTÁK GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK BELSŐ MŰKÖDÉSÉHEZ VESZÉLYHELYZET IDEJÉN 

SEGÉDLET ÉS IRATMINTÁK CIVIL SZERVEZETEK BELSŐ MŰKÖDÉSÉHEZ VESZÉLYHELYZET IDEJÉN

SEGÉDLET ONLINE SZÁMLÁZÁSHOZ KISVÁLLALKOZÓKNAK 

A pdf formátumban letölthető kézikönyv pontról pontra bemutatja, mit kell tennie a kisvállalkozónak ahhoz, hogy megfeleljen az új számlázási szabályoknak – amelyeket július 1-től minden vállalkozásnak kötelező alkalmaznia. A kézikönyv ára magában foglal egy 30 napos jogi tanácsadás szolgáltatást is korlátlan számú kérdés lehetőségével, ennek keretében a szerző dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonos konzultáció keretében válaszol a számlázással és a vállalkozás működésével kapcsolatos kérdésekre, szükség esetén segít az online számla regisztrációs lépések elvégzésében is. Ára: 25.400,-Ft - Megrendelés: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/segedlet-online-szamlazashoz-kisvallalkozoknak-231


Vissza az előző oldalra