Itt vannak az új pénzmosás elleni szabályzatok - Önadózó előfizetőknek ingyenesen! Csak egy kattintás és kész!

Forrás: Önadózó

Bár 2020 április 9-ig kötelező volt elkészíteni, de nem biztos, hogy akkor ez volt a legfontosabb, de az Önadózó megcsinálta az előfizetőinek ezt is. Csak egy kattintás - és az adatai megadása után letudhatja az egészet. A csomagok tartalmazzák a 2020-as szabályoknak megfelelően átdolgozott pénzmosás elleni belső szabályzatot, belső kockázatértékelést, oktatási segédletet, tankönyvvel vizsgakérdésekkel. Könyvviteli szolgáltatóknak, adótanácsadóknak, adószakértőknek, ingatlanügyi tevékenységet végzőknek külön, külön. Már az e szabályzat szerinti adatlapokat kell alkalmazni!Önadózó előfizetőknek ingyenes! Letölthető belépés után a Webáruház / Szabályzatok menüből! Ha még nem előfizető - itt előfizethet, https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ - és használhatja a csomagot.

A 2019. évi  CXIX. törvény 2020. január 10-i hatálybalépéssel  jelentősen módosította a a pénzmosás elleni törvényt. Azt is előírta, . hogy  valamennyi szolgáltató - így az adótanácsadók, adószakértők is - a belső szabályzatukat 90 napon belül köteles a módosításnak megfelelően átdolgozni. Ennek határideje: 2020. április 9. 

A NAV Pénzmosás és Terrorizmusfinanszirozás Elleni Iroda 2020. március 5-én közzé is tette a Tipusszabályzatát. 

Belső szabályzatmintánkat ezen Tipusszabályzatnak megfelelően készítettük el, kidolgozva azokat a részeket is, amelyeket a szolgáltatónak kell megadnia.

Szabályzatmintánk kis- és középvállalkozások részére készült, egyaránt használhatják a tevékenységet egyedül végzők és az alkalmazottat foglalkoztató szolgáltatók is. 

Alacsony kockázati kategóriát a szabályzat minta nem alkalmaz. 

Már az e szabályzat szerinti adatlapokat kell alkalmazni!

A szolgáltatók belső kockázatértékelés készítésére is kötelezettek. A csomag része a szolgáltatói belső kockázatértékelés mintája is, amelynek segítségével elkészíthető a saját kockázatértékelés. 

A csomag tartalmaz egy Pmt. Kit oktatási segédletet  Pénzmosás elleni ismeretek  adótanácsadók, adószakértők részére – amely egy az egyben követi a NAV PTEI által kiadott oktatási tematikát. Ehhez kapcsolódóan a csomag tartalmaz egy 20 kérdésből álló tesztet, és megoldókulcsait, amelynek segítségével a szolgáltató levizsgáztathatja a szolgáltatási tevékenységben részt vevő munkavállalóit. A képzés elvégzésének dokumentálására egy jegyzőkönyv mintát is adunk. 

A dokumentumok alkalmazását kitöltési útmutatóval segítjük. 

PÉNZMOSÁS ELLENI BELSŐ SZABÁLYZAT CSOMAG - KÖNYVVITELI 2020 (ÚJ)

PÉNZMOSÁS ELLENI BELSŐ SZABÁLYZAT CSOMAG - ADÓTANÁCSADÓI, ADÓSZAKÉRTŐI 2020 (ÚJ)

PÉNZMOSÁS ELLENI BELSŐ SZABÁLYZAT CSOMAG - INGATLANÜGYI 2020 (ÚJ)

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra