JÁRULÉKFIZETÉSI ABC 2008

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Az ÖNADÓZÓ KÉZIKÖNYVEK újabb kiadványával a felhasználókat kívánjuk segíteni azzal, hogy példák segítségével, közérthetõ formában ismertetjük a biztosítási kötelezettség elbírálására, a járulékfizetési kötelezettség teljesítésére, a nemzetközi egyezményekre, az adatszolgáltatásra, nyilvántartásra vonatkozó 2008. január 1-jétõl hatályos szabályokat. A kézikönyv megjelenik 2008. február 4-én. Ára: 4.900,-Ft. Megrendelhetõ: info@onadozo.hu

Elõszó

Az átlagember számára a társadalombiztosítási kötelezettséget tartalmazó jogszabály, a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetérõl szóló 1997. évi LXXX. törvény (a továbbiakban: Tbj.) elõírásai bonyolultak és nehezen értelmezhetõek.

A társadalombiztosítás nem elvont fogalom. Napjainkban éljük át a társadalombiztosítás átalakítását, amelynek eredményeként már nem csak a hagyományos értelemben vett biztosítottaknak, foglalkoztatóknak, hanem a magánszemélyeknek is tisztában kell lenniük a jogaikkal és kötelezettségeikkel.

E kiadvánnyal a felhasználókat kívánjuk segíteni azzal, hogy példák segítségével, közérthetõ formában ismertetjük a biztosítási kötelezettség elbírálására, a járulékfizetési kötelezettség teljesítésére, a nemzetközi egyezményekre, az adatszolgáltatásra, nyilvántartásra vonatkozó 2008. január 1-jétõl hatályos szabályokat.

A könyv nem tartalmazza a társadalombiztosítás által nyújtott ellátások igénybevételére és a megállapítására vonatkozó elõírásokat.

Matlné Kisari Erika
Pintérné dr.Molnár Ilona
Széll Zoltánné
Szerzõk

***

A megrendeléshez kérjük megadni a számlázási és szállítási címet. Szállítás: 2008. február 4-tõl
Megrendelés:
info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra