Jogviszony-stratégia könyvelőknek, adótanácsadóknak, bérszámfejtőknek

Forrás: Önadózó

Szörényi Marianna Jogviszony-stratégia című, hiánypótló könyve naprakész információkkal, érthető példákon keresztül, gyakorlatiasan mutatja be a társas vállalkozás tagjának, ügyvezetőjének helyes jogviszony-besorolását, valamint ami még rendkívül fontos: az optimalizálás módját és menetét. https://jogviszonystrategia.hu/?m=onadozo

Megjön a NAV-tól a levél, és máris görcsbe rándul az ember gyomra…

Nem mintha a munkájával bármi baj lenne. A legtöbb könyvelő lelkiismeretes és profi a szakmájában. A gond az, hogy manapság nemcsak a könyvelés a feladata. Ha piacon akar maradni, akkor kénytelen olyan területeket is érteni, mint a társadalombiztosítás, a bérszámfejtés, illetve a jogviszonyok helyes elbírálása, aminek a jogszabályi környezete nagyon összetett, száraz, több törvénykönyvet ölel fel. A naprakészség valódi kihívás. Ne hagyjuk figyelmen kívül a borzasztó mértékű adminisztrációs terhet, a hatóságok és az ügyfelek felőli folyamatos nyomást, és kapunk egy igen leterhelt könyvelőt, aki joggal stresszes. Az ideje nagy részét az irodában tölti, szabad ideje nincs, keveset alszik, a családjára pedig alig jut idő.

Egy-egy hatósági ellenőrzés során gyakran olyan jogviszonnyal kapcsolatos hibákra is fény derül, ami miatt átminősítik az ügyvezető meglévő jogviszonyát, és visszamenőleg milliókat kell befizetni. Számtalan olyan eset is van, amikor szintén helytelen jogviszony besorolás miatt a vállalkozás a szükségesnél jóval több adót és járulékot fizet.

HOGYAN LEHET EZEN VÁLTOZTANI?

JOGVISZONY-STRATÉGIA

Szörényi Marianna: Jogviszony-stratégia című, hiánypótló könyve naprakész információkkal, érthető példákon keresztül, gyakorlatiasan mutatja be a társas vállalkozás tagjának, ügyvezetőjének helyes jogviszony-besorolását, valamint ami még rendkívül fontos: az optimalizálás módját és menetét.

További információk, megrendelés itt!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 3-12. hónapra 20.580,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra