Jogviszony-stratégia könyvelőknek, adótanácsadóknak, bérszámfejtőknek

Forrás: Önadózó

Szörényi Marianna Jogviszony-stratégia című, hiánypótló könyve naprakész információkkal, érthető példákon keresztül, gyakorlatiasan mutatja be a társas vállalkozás tagjának, ügyvezetőjének helyes jogviszony-besorolását, valamint ami még rendkívül fontos: az optimalizálás módját és menetét. https://jogviszonystrategia.hu/?m=onadozo

Megjön a NAV-tól a levél, és máris görcsbe rándul az ember gyomra…

Nem mintha a munkájával bármi baj lenne. A legtöbb könyvelő lelkiismeretes és profi a szakmájában. A gond az, hogy manapság nemcsak a könyvelés a feladata. Ha piacon akar maradni, akkor kénytelen olyan területeket is érteni, mint a társadalombiztosítás, a bérszámfejtés, illetve a jogviszonyok helyes elbírálása, aminek a jogszabályi környezete nagyon összetett, száraz, több törvénykönyvet ölel fel. A naprakészség valódi kihívás. Ne hagyjuk figyelmen kívül a borzasztó mértékű adminisztrációs terhet, a hatóságok és az ügyfelek felőli folyamatos nyomást, és kapunk egy igen leterhelt könyvelőt, aki joggal stresszes. Az ideje nagy részét az irodában tölti, szabad ideje nincs, keveset alszik, a családjára pedig alig jut idő.

Egy-egy hatósági ellenőrzés során gyakran olyan jogviszonnyal kapcsolatos hibákra is fény derül, ami miatt átminősítik az ügyvezető meglévő jogviszonyát, és visszamenőleg milliókat kell befizetni. Számtalan olyan eset is van, amikor szintén helytelen jogviszony besorolás miatt a vállalkozás a szükségesnél jóval több adót és járulékot fizet.

HOGYAN LEHET EZEN VÁLTOZTANI?

JOGVISZONY-STRATÉGIA

Szörényi Marianna: Jogviszony-stratégia című, hiánypótló könyve naprakész információkkal, érthető példákon keresztül, gyakorlatiasan mutatja be a társas vállalkozás tagjának, ügyvezetőjének helyes jogviszony-besorolását, valamint ami még rendkívül fontos: az optimalizálás módját és menetét.

További információk, megrendelés itt!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra