Kata után: áttérési segédlet és új kata kézikönyv - az Önadózó összefoglaló kiadványa a lehetőségekről és teendőkről

Forrás: Önadózó

Címkék: KATA


Minden, amit a kata változásokról tudni kell áttérő betéti társaságoknak, közkereseti társaságoknak, ügyvédi irodáknak, egyéni vállalkozóknak, kata alatt maradó egyéni vállalkozóknak. Áttérés a vállalkozói szja-ra, átalányadóra, társasági adóra, kivára, számviteli törvényre. Az e-könyv pdf formátumban Önadózó előfizetőknek ingyenesen letölthető belépés után az Önadózó Webáruházból.

ÚJ KATA KÉZIKÖNYV ÉS ÁTTÉRÉSI SEGÉDLET

Helyzet van. Az „új kata” gyűjtőnéven összefoglalható aktuális adóváltozások többszázezer katás – és nem katás - vállalkozást hozták döntési kényszerbe. A többségnél az a helyzet, hogy ami eddig – 2022. augusztus 31-ig – működött, az azután nem fog. Ezért kivétel nélkül, minden iparágban, szolgáltatási szektorban, ahol kisvállalkozások működnek, újra kell tervezni a vállalkozási-szervezeti struktúrákat, szerződési, számlázási kapcsolatokat, üzleti modelleket. Az új kata miatti változások érintik a nem katás családi vállalkozásokat, és ezen túlmenően  számos nagyvállalkozás foglakoztatási megoldásait is. Mondhatjuk tehát, hogy az új kata megrengette az egész KKV szektort. 

Kiadványunk segítséget kíván nyújtani az új kata miatti helyzetnek megfelelő vállalkozási formák, jogviszonyok megtalálásához, új üzleti modellek, szerződési kapcsolatok, foglalkoztatási formák kialakításához, és az áttérések szakszerű végrehajtásához.

További információ, letöltés, megrendelés: Önadózó Webáruház

Segítség a belépéshez: info@onadozo.hu  Telefon: 30 158 8787

Ha még nem előfizetőnk - fizessen elő az Önadózóra most!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra