Katás egyéni vállalkozó áttérése az átalányadó alá

SZJA

Nyomtatás
Forrás: Önadózó 2021/11 | Szerző: dr. Rosenfeld Anita

Címkék: átalányadó


Annak a katás egyéni vállalkozónak, aki még az idei évben át kíván térni az átalányadózásra, a 2021-ben megszerzett katás bevételét nem kell figyelembe vennie az átalányadózás folytatására vonatkozó bevételi értékhatár szempontjából, vagyis az átalányadózás kezdetétől a 2021-es év végéig hátralévő időben akár még 15 millió forint bevételt is szerezhet.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra