Kedvezmények érvényesítése a november havi '08-as bevallásban

Forrás: Önadózó | Szerző: dr. Gergely Katalin

Címkék: havi járulékbevallás, 08-as bevallás


Foglalkoztatói közterhek alóli mentesség a veszélyhelyzetben. Pénzügyminisztériumi szerzőnk írásában  bemutatja a novemberi – és várhatóan a téli hónapokra is áthúzódó – pandémiás helyzet miatt a foglalkoztatás terheinek enyhítését célzó veszélyhelyzeti intézkedéseket, kedvezményeket és megválaszolja a gyakorlatban felmerült kapcsolódó kérdéseket is. (csak Önadózó előfizetőknek)

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra