Kérdőív a kkv-k határokon átnyúló adóügyeiről

ÁFA

Nyomtatás
Forrás: www.nav.gov.hu | Szerző: NAV

Az Európai Bizottság a határokon átnyúló adóügyek egyszerűsítéséhez az uniós kis- és középvállalkozások véleményét kéri. A megosztott tapasztalatok hozzájárulhatnak például a több adóhatóságot is érintő transzferár-megállapítási, állandó telephellyel kapcsolatos kérdések gyorsabb rendezéséhez.

A Bizottság egy olyan együttműködésen alapuló uniós programon dolgozik, amely lehetőséget teremt

  • az adóhatóságoknak, hogy előzetesen, közösen rendezzék az EU-ban működő kis- és középvállalkozások határokon átnyúló adóügyi problémáit, valamint
  • az adóalanyoknak, hogy a lakóhelyük, illetve székhelyük szerinti tagállam adóhatósága előtt intézhessék problémás ügyeiket.

Kérik, hogy korábbi tapasztalatai, elvárásai, ötletei megosztásával segítsen egy olyan keret kialakításában, amely támogatja az EU-ban működő vállalkozások egyszerűbb adózását!

Az Európai Bizottság a kérdőív kitöltésének határidejét 2021. szeptember 30-ig meghosszabbította. A kérdőív kitöltése legfeljebb 15 percet vesz igénybe és a https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Europeanframeworktaxdisputessurvey oldalon érhető el.

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 10-12. hónapra 5.880,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra