Kisfaludy Program: hamarosan zárhatják pályázataikat a magán- és egyéb szálláshelyek

Forrás: MTI

A záró beszámolót a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. elektronikus felületén kell benyújtani. Aki elkészült a vállalt fejlesztéssel, az a határidő-hosszabbítástól függetlenül 2021. április 21-től megkezdheti a záró beszámoló benyújtását.

Hamarosan benyújthatják a támogatási folyamatot lezáró beszámolójukat azok a pályázatnyertesek, akik befejezték magán- vagy egyéb  szálláshelyük fejlesztését. Az elektronikus beszámoló benyújtásához minden fontos tudnivaló már olvasható a Kisfaludy Program honlapján.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) csütörtöki közleményében felidézte: a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukcióban az MTÜ a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közreműködésével tavaly júniusban írt ki pályázatot a magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztésére. Ez az elmúlt évek legnagyobb volumenű szálláshelyfejlesztése volt.

A pályázatból 14 ezer szolgáltató 42 milliárd forint támogatást kapott, főszezonra már sok ezer szoba megújulva várja a vendégeket vidéken. Annak érdekében, hogy a pályázatnyertesek be tudják fejezni a vállalt fejlesztéseket, a megvalósításra rendelkezésre álló idő 2021. szeptember 30-ig meghosszabbodott. A pályázat megvalósítását követően minden kedvezményezettnek záró beszámolót kell benyújtania - írták.

A záró beszámolót a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. elektronikus felületén kell benyújtani. Aki elkészült a vállalt fejlesztéssel, az a határidő-hosszabbítástól függetlenül 2021. április 21-től megkezdheti a záró beszámoló benyújtását. A benyújtásához szükséges információk, dokumentumok és nyilatkozatok a Kisfaludy Program honlapján már olvashatóak.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra