Kisfaludy Program: hamarosan zárhatják pályázataikat a magán- és egyéb szálláshelyek

Forrás: MTI

A záró beszámolót a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. elektronikus felületén kell benyújtani. Aki elkészült a vállalt fejlesztéssel, az a határidő-hosszabbítástól függetlenül 2021. április 21-től megkezdheti a záró beszámoló benyújtását.

Hamarosan benyújthatják a támogatási folyamatot lezáró beszámolójukat azok a pályázatnyertesek, akik befejezték magán- vagy egyéb  szálláshelyük fejlesztését. Az elektronikus beszámoló benyújtásához minden fontos tudnivaló már olvasható a Kisfaludy Program honlapján.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) csütörtöki közleményében felidézte: a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukcióban az MTÜ a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közreműködésével tavaly júniusban írt ki pályázatot a magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztésére. Ez az elmúlt évek legnagyobb volumenű szálláshelyfejlesztése volt.

A pályázatból 14 ezer szolgáltató 42 milliárd forint támogatást kapott, főszezonra már sok ezer szoba megújulva várja a vendégeket vidéken. Annak érdekében, hogy a pályázatnyertesek be tudják fejezni a vállalt fejlesztéseket, a megvalósításra rendelkezésre álló idő 2021. szeptember 30-ig meghosszabbodott. A pályázat megvalósítását követően minden kedvezményezettnek záró beszámolót kell benyújtania - írták.

A záró beszámolót a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. elektronikus felületén kell benyújtani. Aki elkészült a vállalt fejlesztéssel, az a határidő-hosszabbítástól függetlenül 2021. április 21-től megkezdheti a záró beszámoló benyújtását. A benyújtásához szükséges információk, dokumentumok és nyilatkozatok a Kisfaludy Program honlapján már olvashatóak.

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 5-12. hónapra 16.464,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra