Kreditpontos és további e-learning képzések - Önadózó előfizetőknek kedvezménnyel!

Forrás: Infoszféra

Az Infoszféra Kft.-vel kötött stratégiai együttműködésünk értelmében, az ország egyik piacvezető szakmai képzéseket szervező cégének programjaira jelentkezhetnek most ismét az Önadózó előfizetői kedvezményes árakon. A kedvezmény igénybevételéhez csak annyit kell tennie, hogy a jelentkezés leadásakor a kedvezmény kód mezőben feltünteti az adott rendezvénynél szereplő kedvezmény kódot! Jelentkezni az Infoszféra Kft. weboldalán, a levelünkben szereplő linkeken lehet. Jó böngészést kívánunk!

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

SEGÉDLET ONLINE SZÁMLÁZÁSHOZ KISVÁLLALKOZÓKNAK 

A pdf formátumban letölthető kézikönyv pontról pontra bemutatja, mit kell tennie a kisvállalkozónak ahhoz, hogy megfeleljen az új számlázási szabályoknak – amelyeket július 1-től minden vállalkozásnak kötelező alkalmaznia. A kézikönyv ára magában foglal egy 30 napos jogi tanácsadás szolgáltatást is korlátlan számú kérdés lehetőségével, ennek keretében a szerző dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonos konzultáció keretében válaszol a számlázással és a vállalkozás működésével kapcsolatos kérdésekre, szükség esetén segít az online számla regisztrációs lépések elvégzésében is. Ára: 25.400,-Ft - Megrendelés: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/segedlet-online-szamlazashoz-kisvallalkozoknak-231


Vissza az előző oldalra