Lakás- vagy autóvásárlás? Új munkahely? Menjen biztosra, ELLENŐRIZZE LE A CÉGET!

Forrás: Opten

Nincs szüksége éves előfizetésre egy céginformáció miatt? Az Optennek erre is van gyors és hatékony megoldása. A https://webshop.opten.hu/ alatti webshopban akár, egy gombnyomással, regisztráció nélkül is megvásárolhatja az információt!

Az OPTEN Kft.-nél folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink kívánalmainak maximálisan eleget tegyünk magas színvonalú szolgáltatásainkkal és hosszútávon gyümölcsöző, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki. Tevékenységünket szigorúan a hazai és nemzetközi jogszabályi, valamint hatósági követelményeknek megfelelően végezzük, különös tekintettel az adatvédelmi előírások betartására. 

Nincs szüksége éves előfizetésre egy céginformáció miatt? Erre is van gyors és hatékony megoldásunk!

WEBSHOPUNKBAN akár, egy gombnyomással, regisztráció nélkül is megvásárolhatja az információt!

webshop.opten.hu

SEGÉDLET ONLINE SZÁMLÁZÁSHOZ KISVÁLLALKOZÓKNAK 

A pdf formátumban letölthető kézikönyv pontról pontra bemutatja, mit kell tennie a kisvállalkozónak ahhoz, hogy megfeleljen az új számlázási szabályoknak – amelyeket július 1-től minden vállalkozásnak kötelező alkalmaznia. A kézikönyv ára magában foglal egy 30 napos jogi tanácsadás szolgáltatást is korlátlan számú kérdés lehetőségével, ennek keretében a szerző dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonos konzultáció keretében válaszol a számlázással és a vállalkozás működésével kapcsolatos kérdésekre, szükség esetén segít az online számla regisztrációs lépések elvégzésében is. Ára: 25.400,-Ft - Megrendelés: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/segedlet-online-szamlazashoz-kisvallalkozoknak-231


Vissza az előző oldalra