Lakás- vagy autóvásárlás? Új munkahely? Menjen biztosra, ELLENŐRIZZE LE A CÉGET!

Forrás: Opten

Nincs szüksége éves előfizetésre egy céginformáció miatt? Az Optennek erre is van gyors és hatékony megoldása. A https://webshop.opten.hu/ alatti webshopban akár, egy gombnyomással, regisztráció nélkül is megvásárolhatja az információt!

Az OPTEN Kft.-nél folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink kívánalmainak maximálisan eleget tegyünk magas színvonalú szolgáltatásainkkal és hosszútávon gyümölcsöző, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki. Tevékenységünket szigorúan a hazai és nemzetközi jogszabályi, valamint hatósági követelményeknek megfelelően végezzük, különös tekintettel az adatvédelmi előírások betartására. 

Nincs szüksége éves előfizetésre egy céginformáció miatt? Erre is van gyors és hatékony megoldásunk!

WEBSHOPUNKBAN akár, egy gombnyomással, regisztráció nélkül is megvásárolhatja az információt!

webshop.opten.hu

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE SZOLGÁLTATÁSAIRA!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az adózás 2020-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Előfizetőknek szabályzatok,- számviteli és GDPR szabályzat is (éves előfizetéssel!), segédletek, Fórum szolgáltatás, plusz 2x2 mérlegképes kredit. Előfizetési díj ebben az évben még 2020. 1-12. hóra: 22.680,-Ft. Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag. Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra