Még tart az Önadózó 2021 előfizetési kampány

Forrás: Önadózó

Köszönjük előfizetőinknek, akik már meghosszabbították Önadózó előfizetésüket. 2021. évben bővített szolgáltatáscsomagot kínálunk számukra! Aki papíralapú számlát kért, annak már postáztruk. Ha számlánk nem jutott volna el Önhöz, kérjük jelezze az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 06 30 158 8787 telefonszámon. Toivábbi előfizetési információkért kattintson.

Ha még nem egyenlítette volna ki már megküldött számlánkat, kérjük mielőbb tegye meg, vagy (ha még nem tette volna) jelezze lemondását. Ha számlánk nem jutott volna el Önhöz, kérjük jelezze az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 06 30 158 8787 telefonszámon.

Az online és elektronikus szolgáltatásokat is magában foglaló print újság előfizetési díja 2021 évre 24.696,-Ft.

Aki még nem  tette volna meg - az előfizetési díj átutalható a kiadó Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043 számú bankszámlájára. Lehetőség van az újságot csak elektronikusan kérni, de ez 27% áfával jár, szemben a print lap 5%-os áfájával. (Egyébként a print verzió előfizetésével az újság elektronikus formátumban ugyanúgy elérhető). 

Ha még nem előfizetőnk, most fizessen elő 2021. évre: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/
- nem fogja megbánni. 

A fentebbi előfizetési díjért 2021. évben a következő szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítjuk előfizetőinknek: ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐI CSOMAG 2021 

  • Önadózó újság havonta 64 oldalon: szerzőink a legjobb szakemberek, az adóigazgatás és a gyakorlat világából. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is.  Velünk 2021-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat.
  • Önadózó Ingyenes Jogsegélyvonal 2021: az Önadózó vállalja, hogy 2021. egész évben ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit, annak munkatársait, ügyfeleit: jogszabályok értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem területen dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonon és e-mailben kereshető és válaszol a feltett kérdésekre. 
  • 2 + 2 mérlegképes kredit: az Önadózó előfizetéssel még 2 kredit is jár az előfizetőnek, illetve  továbbképzésre kötelezett 3 mérlegképes könyvelő végzettségű alkalmazottjának (kiadványkredit). Az Önadózó Fórum tagságért további 2 mérlegképes kredit jár (szervezeti kredit). 
  • 2 Adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői kredit  (szervezeti kredit) az Önadózó Fórum tagság esetén. Regisztráció az Önadózó Fórum tagságra adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek: Önadózó Fiók / Saját adatok módosítása / Adótanácsadói, adószakértői kredit igazolása. 
  • 2021. évi szabályzat minták előfizetőinknek ingyenesen: Számviteli politikai és szabályzatok, Pénzmosás elleni szabályzat, Cafetéria szabályzat, GDPR szabályzat kkv-knak, és könyvelőirodáknak. 
  • Önadózó Fórum: konzultációs szolgáltatásunk (Gyorskérdés), amelynek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben. 
  • Önadózó Online: igen gazdag online adatbázissal rendelkezünk, amelyben adónemenként, címkékkel és kulcsszavakkal kereshet. Segédletekkel, Iratmintákkal, ingyenes és kedvezményes e-könyvekkel állunk előfizetőink rendelkezésére. 
  • Önadózó Expressz Hírlevél: e-mialben hetente kétszer küldött adó- és számviteli hírlevelünk, aktuális információkkal, figyelemfelhívásokkal. 
  • Cégmenedzselés - Ügyvezetők Klubja előfizetői tartalmainak ingyenes elérése a www.cegmenedzseles.huoldalon.

Önadózó Ügyfélszolgálat: bizton számíthat arra, hogy az előfizetéssel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit megválaszoljuk, panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kapja az újságot, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. 

Ha a számlával, szolgáltatással, Önadózó honlapon belépéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, vagy adatváltozás miatt új számlát kérne, kérjük jelezze lentebbi elérhetőségeinken. Ha az előfizetés és számlakiegyenlítés kérdésében nem Ön dönt, kérjük juttassa el levelünket a döntéshozóhoz.  A www.onadozo.hu oldal használatához, regisztrációhoz e-mailben is és telefonon is segítséget adunk.

Önadózó Ügyfélszolgálat: e-mail: info@onadozo.hu - Telefon: 06 30 158 8787

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra