Megújult a nav.gov.hu oldal! Olvasóink véleményezték

Forrás: Önadózó

Vasárnapra virradóra a NAV megújította honlapját. Minden újdonság szokatlan először. Olvasóink vegyesen fogadták. Az Önadózó Fórum Facebook csoportban közzétett véleményekből szemlézünk...

Csatolakozzon az Önadózó Fórum csportohoz itt!

Olvasói vélemények a mnegújított NAV honlapról:

"Ma reggel döbbenten tapasztaltam, hogy megváltozott a NAV weboldala. Miután tönkretették a magyaroszag.hu-t, ez az oldal is borzasztó lett. Látszik, hogy okostelefonra optimalizálták, de szerintem a szakma aki ténylegesen használja, rendes gépen dolgozik. A felület teljesen áttekinthetetlen lett. Egy nyomtatvány letöltéséhez sokkal többet kell kattintgatni, ha nem ismerem a nyomtatvány számát, még nehezebb."

***

"Nekem sem igazán tetszik! De majd megszokjuk ezt is!"

***

"Mindig mindent újítanak, aki nem profi a számítástechnikában az meg szenvedjen. Igaza volt egy idősebb kolléganőnek korábban már , hogy a jövőben már nem az lesz a fontos,hogy tudunk-e könyvelni, hanem az, hogy mennyire értünk a számítástechnikához és mennyire tudjuk követni. Tudom ez az élet rendje és fejlődni kell. Már nem csak az új törvényeket kell követni, hanem mindent. Aztán nincs idő másra."

***

"Szerintem gépen is áttekinhetőbb."

***

"Az időzítés "tökéletes"

***

"Lehet csak megszokás? A régi áttekinthetőbb volt..."

***

"Az mnb-se lett jobb, ez se sajnos"

***

"De miért nem lehetett ezt 20 után?"

***

"Szépnek szép. Majd megszokjuk. Egyébként épp csak ránéztem. Egy hét múlva lehet, hogy én is szidni fogom. "

***

"Nekem bejön, áttekinthetőbb."

***

"Eltűntek az igazgatóságokon belüli telefonszámok is, pedig ott is vannak hivatali vezetők."

***

"Én a magyarország.hu-n is csak a régit használom. Hogy miért januárra rögzítik az ilyen gyönyöröket, szerintem ők sem tudják megmondani. A videó alá tettem egy dislike jelet, de eddig csak 8 like volt."

***

"Nem lett jobb."

***

"Borzasztó!"

***

További vélemények - csatolakozás az Önadózó Fórum csoporthoz itt!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra