Megújult az Önadózó honlap!

Forrás: Önadózó

Tisztelt Felhasználónk! Megújult a honlapunk, használja ki az Önadózó online lehetőségeit is. A régi funkciók változatlanul működnek, a régi felhasználói adatok használhatók, az első belépéskor a rendszer kéri az adatok aktualizálását, ennek elvégzése után minden működik tovább változatlanul. Azonban az előfizetői szolgáltatásokat csak az érvényes újság-előfizetéssel rendelkező felhasználók részére biztosítjuk. Ha kérdése van, kérjük jelezze az info@onadozo.hu címen.

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a műhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerű teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

______________________________________________________________
 

Megújult az Önadózó honlap!

Az oldalon regisztráció nélkül olvashatók a nem előfizetőknek szóló hírek, és a Fórum kérdései, válaszai – és további értékes tartalmak is.
 
Ha az Önadózó Fórumban szeretne kérdést feltenni, ahhoz már regisztrálni kell az oldalon, ellenben ezt megteheti ingyenesen és minden további feltétel nélkül.
 
Az oldal zárt tartalmait csak az Önadózó újság előfizetői érhetik el – ehhez nekik is regisztrálni kell az oldalon, az előfizetői számlájukon található vevőkód megadásával.
 
Az Önadózó újságot „szeretik” is az előfizetői – akik nemcsak pénzügyesek, könyvelők, - de vállalkozók és cégtulajdonosok:  mert innen nagyon sok értékes infó jöhet. (Egyébként  legnagyobb előfizetőnk – valamilyen oknál fogva a NAV – valamiért ők is figyelemmel kísérik az Önadózó szakmai anyagait.) Legyen hát előfizetőnk – hogy korlátozás nélkül hozzáférhessen az oldal tartalmához – és ráadásul a havi lapszámokból részletesen is tájékozódhat az adózási, könyvviteli megoldásokról, lehetőségekről, és veszélyekről is.
 
Önadózó újság menü
 
A legegyszerűbb itt előfizetni az újságra, amellyel jogosultságot szerez a www.onadozo.hu korlátlan használatára is. Ehhez regisztráljon.
 
Az egyes lapszámok 2007-ig visszamenőleg megvásárolhatók. Az egyedi lappéldányok árai jelentősen meghaladják az előfizetői árat – érdemes inkább előfizetni.
 
Előfizetők részére a tárgyévet megelőző évek lappéldányai ingyenesek.
 
Az Önadózó újság elektronikus kiadása (e-Önadózó) csak előfizetők által elérhető, olvasásához regisztrálni kell az oldalon. A kiadványok megtekintéséhez Flash lejátszó szükséges!
 
Az Archívum menüben 2007-ig visszamenőlegesen – ekkor újult meg igazán az Önadózó - megtekinthető az egyes lapszámok tartalomjegyzéke. Igen, ezek már régi számok – de ne feledje, hogy az adózásban 5 év + 1 év az elévülési idő, azon belül bármelyik adóévet ellenőrzés alá vonhatják, vagy egyéb okból lehetséges, hogy Önnek a jelenben éppen a 2007 januári száma lesz a legaktuálisabb.
 
A szerzőink menüben tájékozódhat szerzőinkről is, akik maguk is gyakorlati szakemberek.
 
Önadózó Online menü
 
A Hirek almenüben megtekintheti aktuális és korábbi híreinket. Ezek egy része csak előfizetők által olvasható. A régebbi hirek között évek és kategóriák szerint is kereshet.
 
Az Önadózó Fórum nyított, bármely felhasználó használhatja, olvashatja, kérdést is feltehet. Ugyanakkor nem vállalunk kötelezettséget – előfizetőinknek sem – az itt feltett kérdések megválaszolására. Ez miatt aztán számolni kell azzal is, hogy a válaszok, esetlegesek, hiányosak, hibásak lehetnek. Ezzel a kritikai szemlélettel használva a Fórumot – akár még hasznos segítséget is jelenthet. És szakértőinket folyamatosan arra buzdítjuk, hogy vegyenek részt a Fórum kérdéseinek megválaszolásában.
 
Az Önadózó Online Hírlevél már többéves, és igazán kedvelt termékünk, hetente már több mint 12 ezer regisztrált felhasználó várja. Garantáljuk adatai törvényes kezelését, iratkozzon fel nyugodtan, annál is inkább, mert bármikor le is iratkozhat. Viszont ebben a kötetlen kapcsolatban értékes információkra számíthat. Hírlevelünk reklámot is tartalmazhat, azonban a szakmai tartalom az elsődleges.
 
Önadózó Extra menü
 
Böngésszen tippjeink, csekklistáink, iratmintáink és segédleteink között. Van amelyeik csak előfizetőknek szól, azért értékes tartalmakat hagytunk szabadon is.
 
Szakkönyvek menü
 
Önadózó előfizetőknek az itt található könyvek, e-könyvek, CD-k árából 20% előfizetői kedvezményt biztosítunk. Vásárláshoz regisztráció szükséges.
 
Ügyfélszolgálat menü
 
Reméljük itt minden felmerülő kérdésére választ talál. Igyekeztünk teljes körű tájékoztatást adni, és elérhetővé is tenni az Önadózó kiadóját.
 
Biztosíthatjuk arról, hogy kérdéseit megválaszoljuk, fizetési, szállítási panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kap újságot, könyvet, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. Ezen kérdések rendezésében az elmúlt években nagy gyakorlatot szereztünk.
 
A www.onadozo.hu oldal használatában, az előfizetői szolgáltatások elérésében e-mailben is és telefonon is segítséget adunk.

______________________________________________________________


ÖNADÓZÓ - szakmai segítség az adózásban és könyvvitelben!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az egyes lapszámok felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, lehetőségekre, értelmezik az adójogszabályokat, bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerű teljesítésének rendjét, felkészítik a szervezetet a jövőbeni adóellenőrzésre is. Előfizetési  díj  2012. évre most még 17.640,-Ft (1.470,-Ft/hó.) Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag.

Elõfizetés: info@onadozo.hu



Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra