Mitől lesz zöldebb a PIRAMISt alkalmazó ügyfelek HR-e?

MUNKAJOG

Nyomtatás
Forrás: L-SOFT

Milyen HR-es területre készültek szoftvereitek, amelyek zöldebbé tehetik a kapcsolódó HR folyamatokat? Mennyire prioritás a zöld, vagy fenntartható HR folyamat szerinted ma, 2021-ben? Válaszok a videóban!

Zöldítsünk PIRAMIS szoftverekkel – interjú Bakó Krisztinával, az L-SOFT kereskedelmi igazgatójával

A videó megtekinthető itt!

További információ: https://www.lsoft.hu/fenntarthatosag-piramis-szoftverekkel/

***

Miért érdemes az L-SOFT mellett dönteni?

A közel 100 fős csapatért, melynek tagjai inspiráló és kreatív munkát végeznek. Azért az elképesztő méretű gyakorlati tudásbázisért, melynek jórészét ismert és elismert ügyfeleikkel végzett munkájuk során halmoztak fel 25 év alatt.

A vállalati HR terület szoftver-fejlesztőjeként, és bérügyviteli szolgáltatójaként egyaránt a hazai piac kimagasló, és meg-kerülhetetlen szereplője az L-SOFT.

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 9-12. hónapra 8.232,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra