Nagy tévedésben van, aki a katás mentesülést halsztásként értelmezi

Forrás: Önadózó | Szerző: dr. Szabó Tibor

Címkék: KATA


Egy olvasónk azt az információt közölte velünk, hogy a NAV a veszélyeztetett ágazatokban működő katás vállalkozások részére a veszélyhelyzeti kormányrendeletben biztosított mentesítést halasztásként értelmezi. Szerintünk itt bizonyosan valami félreértés történt, ilyen információ a NAV honlapon sincs. A veszélyeztetett ágazatok részére a kormányrendeletben biztosított mentesítések adójogi minősítése egyértelmű: ezek adómentességek, amelyekkel a rendeletben írt feltételekkel lehet élni.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

INGYENES JOGSEGÉLYVONAL ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK! 

A koronavírus-járvány miatt az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol, az ügyfélkód megadásával elérhető telefonon: 30 3787 637 – e-mailben: office@drszt.hu Fizessen elő az Önadózóra most májustól decemberig 15.960,-Ft-ért - és máris igénybe veheti az Önadózó Jogi Segélyvonal szolgáltatást, és minden továbbit: Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra