NAV: fél év helyett már egy évig tart a Mentor Program

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

A kezdő - főképp mikro-, kis- és középvállalkozások - sokszor nehezen igazodnak el az adózási szabályok közt, a NAV ezért megalakulásuktól számítva 30 napon belül felveszi velük a kapcsolatot és felkínálja számukra a regisztrálási lehetőséget a Mentor Programba

Idéntől már fél év helyett egy teljes éven át igénybe vehető a Mentor Program, amely a kezdő vállalkozásoknak segít az adózási szabályok megismerésében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

Kiemelték: a program önkéntesen és ingyenesen vehető igénybe, amihez csupán regisztrálni kell az adóhivatal honlapján.

A NAV 2018 óta működteti az adózási szabályokat ismertető programját - idézték fel.

A kezdő - főképp mikro-, kis- és középvállalkozások - sokszor nehezen igazodnak el az adózási szabályok közt, a NAV ezért megalakulásuktól számítva 30 napon belül felveszi velük a kapcsolatot és felkínálja számukra a regisztrálási lehetőséget a Mentor Programba - ismertették.

A program csoportos fórumai mellett személyes mentorálás is folyik - hívta fel a figyelmet az adóhivatal. Itt a kijelölt mentor, alkalmazkodva a felmerülő vállalkozói igényekhez, segít például a bevallás javításában, kiegészítésében.

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 4-12. hónapra 18.522,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra