Nyugdíjszámítási program

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A fõ kérdés - amire a program választ ad - hogy mennyi lesz a nyugdíj várható összege. A válasz ismeretében pedig a munkavállaló, és a munkáltató egyaránt megalapozottan választhatja meg a nyugdíjazás optimális idõpontját. A számítások idõbeni elvégzése és az eredmények ismerete adott helyzetben lehetõséget ad a foglalkoztató részére a korengedményes nyugdíjazási döntés hatásainak felmérésére, a várható költségek meghatározására is. Az adatok eredményesen segíthetik a munkatársak, - de akár a foglalkoztató - egyes döntéseit (pl. magánnyugdíjénztár tagdíj kiegészítés, önkéntes nyugdíjpénztár tagság, támogatás, stb.)

Kedves Olvasónk!

Hamarosan Ön is hozzájuthat a Szûts László kollégánk által készített nyugdíjszámítási programhoz.

A közeljövõben honlapunkon megtalálhatja ennek  demo változatát. A program használata nagyban megkönnyíti a nyugdíjba készülõ olvasóink, illetve munkáltatóik döntését, segítségével  lehetõvé válik a nyugdíjazásban érintett munkatársak tájékoztatása a várható nyugdíjuk összegérõl.

A fõ kérdés, amire választ kaphatunk, hogy mennyi a nyugdíj várható  összege.

A válasz ismeretében pedig a munkavállaló, és a munkáltató egyaránt megalapozottan választhatja meg a nyugdíjazás optimális idõpontját.

A számítások idõbeni elvégzése és az eredmények ismerete adott helyzetben lehetõséget ad a foglalkoztató részére a korengedményes nyugdíjazási döntés hatásainak felmérésére, a várható költségek meghatározására is. Az adatok eredményesen segíthetik a munkatársak, - de akár a foglalkoztató - egyes döntéseit (pl. magánnyugdíjénztár tagdíj kiegészítés, önkéntes nyugdíjpénztár tagság, támogatás, stb.)

A számított adatoknál  - a kerekítési különbözet  kb. 50 forint.

A program használata esetén a nagyobb munkáltatók, könyvelõirodák egyedülálló többletszolgáltatást nyújthatnak saját, vagy ügyfeleik nyugdíjba készülõ dolgozói részére.

A program megvásárlására csak ezen a fórumon van lehetõség.

A program több változatban elérhetõ, ára ennek megfelelõen:

-egy cég részére:      85.000,-Ft+ÁFA
-2-10 cég részére:  130 000,-Ft+ÁFA
-és korlátlan cég használatára alkalmas 185.000 Ft+ÁFA

A frissítése a törvény változásai alapján folyamatos, melyet a  program árának évi 20 %-os díjáért folyamatosan rendelkezésre bocsátunk.

További információt az info@onadozo.hu címen történõ  megkeresés esetén biztosítunk.


Várjuk érdeklõdését.   

www.onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra